Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Toiveiden äänestys

12345679»

Viestejä yhteensä

 • mazzmazz Member Viestejä: 7
  editoi heinäkuu 2021

  Kameratallenteiden automaattinen poisto VANHIMMASTA päästä alkaen, kun tallennustila alkaa täyttymään


  Pudeman edit: Tämä toive löytyy jo helmikuulta -18, toisella sivulla. Saanut vain tosin kahdeksan ääntä.

  Post edited by Pudeman on
 • VillePVilleP Member Viestejä: 6

  Viime aikoina nuo Bestwayn ilmatäytteiset porealtaat ovat olleet todella suosittuja. Useimmissa niissä on WiFi ohjaus joka toimii Bestwayn omalla Appilla silloin kun ollaan koti WiFissä kiinni. Saisikohan Cozifyyn lisättyä tuolle tukea siten että voisi ohjata myös muualta? Esim. reissusta tultaessa voisi laittaa lämmityksen ajoissa päälle.

 • 1234512345 Member Viestejä: 33

  Tämä pitäisi nyt saada oikeasti kuntoon. Mulla kävi just semmonen juttu että oli muutama hiippari taskulamppuineen pihalla, mutta Cozify ei tallentanut MITÄÄN koska tallennustila oli täynnä, prkl. Ei hemmetti, eihän tämmöistä palvelua voi olla olemassa? Eihän? 😲

  ...ja se että joku toive on saanut "vain kahdeksan ääntä" kertoo vain siitä että ei tuollaisesta palvelusta kukaan ole halukas mitään maksamaan, nyt vähän valoja päälle siellä Cozifyn toimistolla!

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,109 admin

  Taitaa resurssit olla kiinni noissa yhteistyöprojekteissa, joihin Jere eilen viittasi tuolla Aqara -ketjussa. Laastarina voisi olla edes sääntö, joka ilmoittaisi täyttyvästä tallennustilasta. Muistelen, että sekin on jo tälle toivelistalla.

 • NikkeNikke Member Viestejä: 17

  Toiveena olisi, että nämä ei olisi pelkkiä toiveita vaan oikeasti toteutettavia asioita. Toki ymmärrän, että meidän toiveet ei teidän kassaan kilahda niinkuin nuo isompien projektien hyödyt.

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 49

  Toiveissa sääntö, joka katkaisee asetetusta älypistorasiasta virran, kun valitun kännykän akku saavuttaa halutun lataustason (esim. 80 %), koska nykyakut kestävät pitempään, jos niitä ei jatkuvasti lataa 100 prosenttiin.

  Ideana tietysti, että kyseinen kännykkä on latauksessa laturissa, joka on kytketty säännön sisältämään älypistorasiaan.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,109 admin

  Tämä ois kyllä hyvä, mutta miten HUB saisi tuon akun varaustason selville? Omanamaailman laitteista HUBin käyttöliittymä ei raportoi tuota tietoa lainkaan.

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 49

  En tiedä näiden hubien ja applikaatioiden sisäisestä toiminnasta ja keskinäisestä viestinnästä tuon taivaallista, mutta maallikkona ajattelin että Cozifyn sovellus voisi ideaalitapauksessa saada tämän tiedon Android-käyttöjärjestelmältä ja välittää tiedon edelleen hubille, joka puolestaan käskyttäisi oikeaa älypistorasiaa menemään pois päältä.

 • aruaru Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 85

  Turhan paljon tulee hälyyn käyttöön jos hälyttää.

  Oisko mitenkään mahdollista saada ite valikoida mitkä käytössä?

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,109 admin

  Jep, tuon takia en juuri noita valmiita sääntöjä itse käytäkään niiden joustamattomuuden takia. Tästä samaisesta aiheesta on jo tämän ketjun ekalla sivulla sama esitys vuodelta 2018, joten ei näytä ainakaan kovin korkealla olevan TO DO -listalla.

 • eibieibi Member Viestejä: 28

  Ebecon EB-Therm 500-termostaattien tuki olisi hyvä lisä (niihin saa lisähintaan Wifi-moduulin).

  Ovat hyviä termareita jo itsessään ja sopivat suoraan mm. Exxact-peitelevyyn. • Pauli HartalaPauli Hartala Member Viestejä: 13
  editoi helmikuu 9

  Intact GL10 Bluetooth LE akkujännitteen ilmaisin. Meillä on vintillä ultraääni kaiutin akkukäyttöisenä ja siellä on tämä akun jännitettä lähettävä laite akkukotelossa. Toimii 6,12 ja 24V jännitteellä. Toinen on pihalla invamopon akkuihin kiinnitettynä, varmaankin liian kaukana.

  Post edited by Pauli Hartala on
 • automateme1automateme1 Member Viestejä: 8

  Cozify sovellukseen voisi tehdä sellaisen parannuksen, että laitteen päällä oloa kuvaava valkoinen piste olisikin sininen, vastaavasti kuin teemoissa on sininen ikoni. Tällä hetkellä Laitteet -sivulta on hieman hankala havaita mitkä kaikki laitteet ovat päällä, kun kaikki fontit ja ikonit yms ovat valkoisella, varsinkin kun ikänäkö alkaa vaivata. Yksitehot päässä ei meinaa nähdä kännyn ruutua...Joskun joutuu yksittäisiä laitteita ohjaamaan, silloin siitä olisi apua. Vuotovahti näkyy selkästi, sitten kun se hälyttää, koska siihen syttyy punainen piste.  -
  AutomateMe
 • LartsaLartsa Member Viestejä: 1

  Kamstrup Multical 62 vesimittarin tuki olisi tarpeellinen, vuotovahtiominaisuudet yms toiminnot

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.