Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Toiveiden äänestys

12345679»

Viestejä yhteensä

 • mazzmazz Member Viestejä: 7
  editoi heinäkuu 2021

  Kameratallenteiden automaattinen poisto VANHIMMASTA päästä alkaen, kun tallennustila alkaa täyttymään


  Pudeman edit: Tämä toive löytyy jo helmikuulta -18, toisella sivulla. Saanut vain tosin kahdeksan ääntä.

  Post edited by Pudeman on
 • VillePVilleP Member Viestejä: 6

  Viime aikoina nuo Bestwayn ilmatäytteiset porealtaat ovat olleet todella suosittuja. Useimmissa niissä on WiFi ohjaus joka toimii Bestwayn omalla Appilla silloin kun ollaan koti WiFissä kiinni. Saisikohan Cozifyyn lisättyä tuolle tukea siten että voisi ohjata myös muualta? Esim. reissusta tultaessa voisi laittaa lämmityksen ajoissa päälle.

 • 1234512345 Member Viestejä: 41

  Tämä pitäisi nyt saada oikeasti kuntoon. Mulla kävi just semmonen juttu että oli muutama hiippari taskulamppuineen pihalla, mutta Cozify ei tallentanut MITÄÄN koska tallennustila oli täynnä, prkl. Ei hemmetti, eihän tämmöistä palvelua voi olla olemassa? Eihän? 😲

  ...ja se että joku toive on saanut "vain kahdeksan ääntä" kertoo vain siitä että ei tuollaisesta palvelusta kukaan ole halukas mitään maksamaan, nyt vähän valoja päälle siellä Cozifyn toimistolla!

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,177 admin

  Taitaa resurssit olla kiinni noissa yhteistyöprojekteissa, joihin Jere eilen viittasi tuolla Aqara -ketjussa. Laastarina voisi olla edes sääntö, joka ilmoittaisi täyttyvästä tallennustilasta. Muistelen, että sekin on jo tälle toivelistalla.

 • NikkeNikke Member Viestejä: 17

  Toiveena olisi, että nämä ei olisi pelkkiä toiveita vaan oikeasti toteutettavia asioita. Toki ymmärrän, että meidän toiveet ei teidän kassaan kilahda niinkuin nuo isompien projektien hyödyt.

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 55

  Toiveissa sääntö, joka katkaisee asetetusta älypistorasiasta virran, kun valitun kännykän akku saavuttaa halutun lataustason (esim. 80 %), koska nykyakut kestävät pitempään, jos niitä ei jatkuvasti lataa 100 prosenttiin.

  Ideana tietysti, että kyseinen kännykkä on latauksessa laturissa, joka on kytketty säännön sisältämään älypistorasiaan.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,177 admin

  Tämä ois kyllä hyvä, mutta miten HUB saisi tuon akun varaustason selville? Omanamaailman laitteista HUBin käyttöliittymä ei raportoi tuota tietoa lainkaan.

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 55

  En tiedä näiden hubien ja applikaatioiden sisäisestä toiminnasta ja keskinäisestä viestinnästä tuon taivaallista, mutta maallikkona ajattelin että Cozifyn sovellus voisi ideaalitapauksessa saada tämän tiedon Android-käyttöjärjestelmältä ja välittää tiedon edelleen hubille, joka puolestaan käskyttäisi oikeaa älypistorasiaa menemään pois päältä.

 • aruaru Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 96

  Turhan paljon tulee hälyyn käyttöön jos hälyttää.

  Oisko mitenkään mahdollista saada ite valikoida mitkä käytössä?

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,177 admin

  Jep, tuon takia en juuri noita valmiita sääntöjä itse käytäkään niiden joustamattomuuden takia. Tästä samaisesta aiheesta on jo tämän ketjun ekalla sivulla sama esitys vuodelta 2018, joten ei näytä ainakaan kovin korkealla olevan TO DO -listalla.

 • eibieibi Member Viestejä: 32

  Ebecon EB-Therm 500-termostaattien tuki olisi hyvä lisä (niihin saa lisähintaan Wifi-moduulin).

  Ovat hyviä termareita jo itsessään ja sopivat suoraan mm. Exxact-peitelevyyn. • Pauli HartalaPauli Hartala Member Viestejä: 13
  editoi helmikuu 2022

  Intact GL10 Bluetooth LE akkujännitteen ilmaisin. Meillä on vintillä ultraääni kaiutin akkukäyttöisenä ja siellä on tämä akun jännitettä lähettävä laite akkukotelossa. Toimii 6,12 ja 24V jännitteellä. Toinen on pihalla invamopon akkuihin kiinnitettynä, varmaankin liian kaukana.

  Post edited by Pauli Hartala on
 • automateme1automateme1 Member Viestejä: 10

  Cozify sovellukseen voisi tehdä sellaisen parannuksen, että laitteen päällä oloa kuvaava valkoinen piste olisikin sininen, vastaavasti kuin teemoissa on sininen ikoni. Tällä hetkellä Laitteet -sivulta on hieman hankala havaita mitkä kaikki laitteet ovat päällä, kun kaikki fontit ja ikonit yms ovat valkoisella, varsinkin kun ikänäkö alkaa vaivata. Yksitehot päässä ei meinaa nähdä kännyn ruutua...Joskun joutuu yksittäisiä laitteita ohjaamaan, silloin siitä olisi apua. Vuotovahti näkyy selkästi, sitten kun se hälyttää, koska siihen syttyy punainen piste.  -
  AutomateMe
 • LartsaLartsa Member Viestejä: 1

  Kamstrup Multical 62 vesimittarin tuki olisi tarpeellinen, vuotovahtiominaisuudet yms toiminnot

 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 108 ✭✭

  Tuki ilmanlaatumittarin Aqara TVOC Air Quality Monitor (AAQS-S01) ilmanlaadun mittaukselle (TVOC-pitoisuus). Laite toimii jo osittain Cozify-hubien kanssa ilmoittaen lämpötilan ja kosteuden, mutta ei ilmanlaatua (TVOC-pitoisuutta).

  https://forum.cozify.fi/discussion/comment/7568/#Comment_7568

  https://www.aqara.com/eu/product/tvoc-air-quality-monitor

  https://zigbee.blakadder.com/Aqara_AAQS-S01.html

  Ilman Cozifyn TVOC-mittauksen tukeakin laite vaikuttaa hyvältä lämpömittarilta, jossa on selkeä ja näyttävä E Ink -näyttö. TVOC-pitoisuuden voi lukea myös laitteen näytöltä.

 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 108 ✭✭

  Tuki lämpötila- ja kosteusmittarin Orvibo Temperature Humidity Sensor (ST30) ilmankosteuden mittaukselle. Laite toimii jo osittain Cozify-hubien kanssa ilmoittaen lämpötilan, mutta ei ilmankosteutta.

  https://forum.cozify.fi/discussion/comment/7570/#Comment_7570

  https://www.orvibo.com/en/product/temp_hum_sensor.html

  https://zigbee.blakadder.com/Orvibo_ST30.html

  Laite on edullinen ja melko siisti näytöllä varustettu mittari, jonka mukana tulee myös tukijalka, jonka avulla sen saa asetettua kaltevaan kulmaan pöydälle.

 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 108 ✭✭
  editoi marraskuu 2022

  Tuki lämpötila- ja kosteusmittarin Heiman Smart Temperature and Humidity Sensor (HS3HT) ilmankosteuden mittaukselle. Laite toimii jo osittain Cozify-hubien kanssa ilmoittaen lämpötilan, mutta ei ilmankosteutta.

  https://forum.cozify.fi/discussion/comment/7572/#Comment_7572

  https://www.domadoo.fr/en/peripheriques/6293-heiman-zigbee-30-temperature-and-humidity-sensor-with-display.html

  https://community.jeedom.com/t/ajout-heiman-hs3ht-ef/91908

  Post edited by TKL on
 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 108 ✭✭

  Tuki kytkinmoduulin Aqara Single Switch Module T1 (With Neutral) (SSM-U01) energiankulutuksen ja lämpötilan mittaukselle. Laite toimii jo osittain Cozify-hubien kanssa antaen ohjata laitteen tilaa (päälle/pois).

  https://forum.cozify.fi/discussion/comment/7577/#Comment_7577

  https://www.aqara.com/eu/product/single-switch-module-t1-with-neutral

  https://zigbee.blakadder.com/Aqara_SSM-U01.html

 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 108 ✭✭
  editoi marraskuu 2022

  Tuki sähköisen lattialämmityksen termostaatille Sunricher Zigbee Heating Thermostat (SR-ZG9092A). Laite tunnistuu ja toimii jo osittain Cozify-hubien kanssa, mutta tärkein toiminto ei termostaatin tavoitelämpötilan asettaminen ei toimi. Lisätietoa löytyy tuosta toisesta viestiketjustani:

  https://forum.cozify.fi/discussion/comment/7582/#Comment_7582

  Samaa termostaattia myydään myös Valo-, Namron- ja Robb-merkkisinä (mustana ja valkoisena):

  https://zigbee.blakadder.com/Namron_4512723.html

  https://www.zigbee2mqtt.io/devices/SR-ZG9092A.html

  https://www.domadoo.fr/en/peripheriques/6329-sunricher-zigbee-30-heating-thermostat.html

  https://ledstore.fi/valo-zigbee-lattialammitys-termostaatti-3600w-musta

  https://www.namron.com/products/namron-zigbee-touch-termostat-16a-hvit/

  https://www.robbshop.nl/en/robb-smarrt-zigbee-thermostaat

  Tässä uusimmat tuotetiedot PDF-muodossa (päivitetty 07.02.2022 mm. ohjeiden sekä Zigbee clustereiden ja atribuuttien osalta), kun taas muut netissä olevat vastaavat ovat vanhempia (osa päivätty 11.08.2021):

  https://shop.domo-supply.com/en/index.php?controller=attachment&id_attachment=1366

  Sunricherin sivustolta ei löydy lainkaan tietoa tästä laitteesta.

  Laite vaikuttaa toiminnoiltaan monipuoliselta sekä laadukkaalta ja on yksi harvoista Zigbee-protokollaa tukevista sähköisen lattialämmityksen termostaateista, joten tämän laitteen tuelle olisi ehdottomasti tarvetta.

  Post edited by TKL on
 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 108 ✭✭

  Tuki valokytkimelle Philips Hue Tap dial switch (929003500101). Cozify tunnistaa laitteen ja antaa käyttää sitä säännöissä, mutta säännöt eivät kuitenkaan toimi, kun kytkimen nappeja painaa. Laitteen kaikkia nappeja ei tueta.

  https://forum.cozify.fi/discussion/comment/7605/#Comment_7605

  https://www.philips-hue.com/fi-fi/p/hue-tap-dial-switch--kytkin/8719514440999

  Tämä kytkin on Huen kanssa käytettynä todella toimiva ja monipuolinen. Jokaiselle neljälle painikkeelle voi määrittää toiminnot monipuolisesti ja esimerkiksi niin, että jokaisesta napista ohjataan omaa valaisinryhmäänsä ja nappia useamman kerran painamalla voi vaihtaa kyseisen ryhmän eri valaistusasetuksien välillä (sisältäen sammuttamisen). Pitämällä nappia pohjaan painettuna saa valot sammumaan ja kehystä kiertämällä saa säädettyä valojen kirkkautta.

  Kytkimen taustalevy peittää seinärasian aukon ja sen voi kiinnittää siihen ruuveilla, jos kytkimellä haluaa korvata perinteisen valokytkimen.

  Olisi hyvä, jos Cozify osaisi tukea kytkimen jokaista nappia ja himmennintä. Tätä voisi käyttää esim. Sonos-kaiuttimien ohjauksessa (toista/pysäytä, seuraava/edellinen kappale ja äänenvoimakkuus). Nykyään Ikean kauko-ohjainta Sonoksen kanssa käytettäessä äänenvoimakkuuden säätäminen on tuskallisen hidasta, koska jokainen painallus säätää voimakkuutta todella vähän kerrallaan (ja pitkällä viiveellä).

 • toscasoundtoscasound Member Viestejä: 5

  Tuli hankittua tuollainen Wooxin kaukosäädin tai sanotaanko tuota nyt "turvaohjaimeksi", kun tarkoituksena säätää kotona / poissa -tilaa:

  https://www.finnsat.fi/product/3602/kaukosaadin-zigbee


  Cozify löytää laitteen, mutta kertoo unsupported deviceksi. Olisi mukava saada tuki tuolle, kun on suht simppeli laite (neljä nappia) ja noita turvaohjain-tyyppisiä laitteita ei juurikaan ole tuettuna etenkään zigbeellä.

 • jkujku Member Viestejä: 16

  Kiitos Cozifylle pörssisähkötuen lisäämisestä!

  Voisiko "vältä pörssisähkön kalleimmat tunnit" säännön hintaraja olla jotenkin suhteellinen? Esim. prosenttilukuna vuorokauden keskihinnan ylittävät tunnit tyyliin laita laitteet pois tunteina joina pörssisähkön hinta ylittää 50% vuorokauden keskihinnan. Tämä tekisi rajasta dynaamisen fiksatun senttihinnan sijaan, joka on ongelmallinen silloin kun vuorokauden keskihinnat nousee mutta haluaisit kuitenkin että ilmalämpöpumppu jäähdyttää kuitenkin valtaosan päivästä. Jos esim. raja on 10snt ja sattuu olemaan kallis vuorokausi siten että kaikki tunnit ylittää tuon 10snt, olisi kiva että pumppu kuitenkin jäähdyttäisi ja pysyisi siitä huolimatta pois päältä päivän aikaisina kalleimpina piikkitunteina. Nykyisellään hintarajaa saa olla muuttamassa kokoajan tilanteissa joissa hinnat yleisesti nousevat.

 • kruotoiskruotois Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 109 admin

  Hei, Cozifystä löytyy myös sääntö jolla voi valita automaattisesti n halvinta tuntia laitteen käyttöön. Tämä on käytännössä sama asia kuin toivomasi %-osuus vuorokaudesta, mutta tunteina ilmoitettuna.

  Kimmo/Cozify

 • AMRAMR Member Viestejä: 82

  Useamman kuin kolmen kameran tuki, vaikkapa neljä nyt alkuun.

 • BenBen Member Viestejä: 29

  ThingSpeak palveluun olisi mukava lisä jos saisi seuranta ovi / ikkuna tunnistimista. Näin voisi seurata milloin esim. ovi on avattu.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,177 admin

  Mulla on ko palvelussa juurikin tuollainen ON/OFF seuranta autotallissa olevalle puhaltimelle. Näkyy hyvin yksinkertaisesti, milloin on mennyt päälle ja pois.

  Puhallin on ohjatun pistorasian takana. Luulisi, että noista ovi/ikkunatunnistimista saisi samanlaisen tehtyä.

  Valitettavasti tämä alusta ei mahdollista kuvien liittämistä (tai sitten selain blokkaa pois ko toiminnon), niin olisin voinut näyttää tuon ThinkSpeak tiedon, jota tuo tekemäni seuranta tuottaa

 • BenBen Member Viestejä: 29

  Moi Pudeman,

  Ovi /ikkuna tunnistimille ei saa sitä sääntöä tehty. Add new rule-->Window/door sensors

  Täältä löytyy hälytys puhelimeen, se toimii, sähköposti myös, mutta Thingspeak ei valitettavasti ole mukana valikossa..

  Thingspeak on minulla käytössä monessa muussa, kuten esim. pistorasioiden ohjaus, valaisimet, lämpötilat jne.

 • BenBen Member Viestejä: 29

  Pudeman, tässä kuva Thingspeak palvelusta ja ovi/ikkuna sensorit. ThinkSpeak puuttuu valikosta

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,177 admin

  Juu, olet oikeassa. Tuli tehtyä nuo omat säännöt jo pari vuotta sitten ja unohtanut tosiaan nuo rajoitukset.

  Tuon kyllä luulisi olevan helppo lisätä. Kyllähän tällekin oma tarve on

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.