Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Toiveiden äänestys

1246789

Viestejä yhteensä

 • LumenLumen Viestejä: 16Member
  Kännykkäappi natiivina myös Sailfish OS -käyttöjärjestelmälle (Jolla).
  Android-versio kyllä pyörii Sailfishillä (asennettuna minulla Sony xperia X), mutta joskus kaatuu ja jotkin nappulat (useimmiten "ok" tai "valmis") jää välillä piiloon esim. androidin "taaksepäin -nuolen" alle.
  Joutuu pyöritellä ruutua että saa nappulan näkyviin :)

  (..ei taida olla niitä prioriteetti ykkösen juttuja tämä mutta ehkä joku kaunis päivä)
 • LumenLumen Viestejä: 16Member
  Appi myös ruåtsinkielellä, tack
 • ackelstroemackelstroem Viestejä: 18Member, Beta-käyttäjä
  editoi syyskuu 2018
  Monipuolisempi teema tai teemaryhmä. Ideana siis valaistus yhdestä ja samasta kytkimestä päälle tai pois, mutta riippuen ehdoista (esim. kellonaika, vuodenaika, valoisuusanturin jne.) syttyy juuri oikea haluttu valaistus, joka myös samojen sääntöjen mukaan osaa vaihtua itsekseen seuraavaan tilanteeseen sopivaksi.

  Eli siis yksinkertaistettuna vaikka niin, että yksi kytkin kytkee valot päälle päivällä, valot muuttuvat illalla automaattisesti vaikka himmeämmälle ja lämpimämmälle sävylle, ja lopulta samasta kytkimestä saa samat valot pois.


  Cozify: Eikös tämän saa jo toteutettua Laittamalla teeman päälle kytkimestä, joka ohjaa valot päälle ja aktivoi säännöt niiden ohjaukseen. Ja kun teema sammuu, niin valot sammuu myös. Valojen himmeneminen ja sytyttäminen liikkestä onnistuu "Automatisoi valot" säännön avulla ja Syyskuu 2018 päivityksessä tuli automaattinen valon värisävyn ohjaava sääntö kellonajan mukaan.
  Post edited by samppa on
 • ackelstroemackelstroem Viestejä: 18Member, Beta-käyttäjä
  editoi marraskuu 2018
  Seinäkytkimien monipuolisempi toiminta. Nyt kytkimet ovat vain on/off komento teemalle tai valolle/valoryhmälle. Eli samasta kytkimestä saisi siihen liitettyjä teemoja rullattua läpi. On-puoli vaihtaisi aina kirkkaamman teeman, ja off himmeämmän, lopulta sammuttaen kaikki teemat. Näin teemojen automaattisuuteen saisi vähän käsisäädettävyyttä lisää.

  Cozify: Teemojen rullaus napista lisätty Lokakuu 2018 päivityksessä.
  Post edited by samppa on
 • ArtsipurtsiArtsipurtsi Viestejä: 15Member
  editoi marraskuu 2018
  Painikkeille toiminto, jossa useampi peräkkäinen painallus aktivoi tai sammuttaa eri laitteen tai teeman. Näin saisi useamman toiminnon yhden painikkeen taakse.

  Cozify: Tämä sääntö "vaihdella teemoja samasta napista" lisätty Lokakuu 2018 päivityksessä.
  Post edited by samppa on
 • AMRAMR Viestejä: 56Member
  editoi toukokuu 2018
  Wanha toiwe uusiksi esitettynä eli viive-elementti. Itselle riittäisi, jos edes kytkimien yhteydessä viivettä voisi halutessaan säätää.

  Cozify: Viiveparametrit lisätty kaikkiin teemojen ohjauksiin (myös teema päälle napista sääntöön kaukosäätimille ja kytkimille) Huhtikuun 2018 päivityksessä t. Samppa / Cozify
  Post edited by samppa on
 • ArtsipurtsiArtsipurtsi Viestejä: 15Member
  Asetuksiin mahdollisuus lisätä paikkakunta, minkä perusteella auringon nousu- ja laskuaika määräytyy.
 • amuamu Viestejä: 346Member, Beta-käyttäjä ✭✭
  editoi syyskuu 2018
  Teeman Automaattisammutus-sääntö.

  Cozify: Katkaisijan/napin laitteen säännön asetuksiin lisätty "sammuta ajan X kulutua", sekä kaikkiin teemaa käynnistäviin sääntöihin.
  Syyskuu 2018 päivityksessä lisätty helpompi tapa "Teeman automaattisammutus" erillisenä sääntönä (kuten laitteille).
  Post edited by samppa on
 • ToolTool Viestejä: 9Member
  editoi syyskuu 2018
  Kahden lämpömittarin vertailu, jolloin teema kytkeytyy päälle tai sammuu, kun arvo toisessa mittarissa menee yli tai alle vertailumittarin arvon.


  Cozify: MElkein sama asia, mutta ei ihan: Kesämökin talvikauden kuivatuslämmön ohjausta varten tehty sääntö, joka ohjaa lämmityslaitetta riippuen sisä ja ulkolämpötilojen erosta lisätty Syyskuu 2018 päivityksessä.
  Post edited by samppa on
 • timolavitimolavi Viestejä: 85Member, Beta-käyttäjä
  editoi syyskuu 2018
  Verkon IP-osoitteen pingaus ja virhetilanteessa pistorasian (=verkkolaitteen) resetointi (off/on).

  Cozify: ADSL modeemi kannattaa resetoida pistorasia avulla joka yö. Käytännössä ajasta pistorasia olemaan päällä koko ajan, paitsi 5 minuuttia aamuyöstä kello 4:00 - 4:05, ja kytke varkkolaite siihen.
  Post edited by samppa on
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.