Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Toiveiden äänestys

2456711

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 778 ✭✭✭
  editoi tammikuu 2019
  Laitteen lukitseminen vahinkopainalluksilta.

  Esim kamera on etäohjattavaan pistorasiaan kytkettynä (mahdollistaa uudelleenkäynnistyksen vaikkapa etänä). Lukitus estäisi kameran vahinkosammuttamisen.

  Cozify: Tätä varten Marraskuu 2018 päivityksessä tuli uusi sääntö, jolla voi estää laitteen tilan muutokset, eli sillä voi varmistaa että laite on aina halutussa tilassa. t. Samppa \ Cozify
  Post edited by samppa on
 • Hannu KumpulaHannu Kumpula Member Viestejä: 11
  editoi helmikuu 2018
  EDIT: olikin yksi toive per postaus joten:
  Käytettävyyden parantaminen! Huomatkaa, että tätä sovellusta käyttävät myös vanhemmat ihmiset ja pienet ikonit ja pyyhkäisyt ovat välillä hankalia. Tässä voisi myös auttaa jonkin sortin simple mode johon voisi valita vain tarpeelliset toiminnot ja johon sovellus aina avautuu.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 599 mod
  Hälytyskeskuspalvelu kuukausimaksulla. Halutessaan hälytykset voisi ohjata keskuksen hoidettavaksi, jolloin he soittavat puhelimeen ja varmistavat tilanteen hälytyksen sattuessa. Näin ei tarvitsisi pelätä että huomaako tekstiviestit tai vahtia sähköpostia kokoajan.
  t. Samppa \ Cozify
 • ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 152 ✭✭
  editoi toukokuu 2018
  Teemasta voidaan päättää mihin tilaan laite palautetaan. Ilman erillistä määritystä palauttaisi alkuperäisen tilan ajalta ennen teemaa, mutta voisi manuaalisesti muuttaa vaikkapa jäämään pistorasian päälle vaikka teema sammuukin.

  Itsellä on muutamia valoja kytketty teemoihin, ja aavistuksen turhaan joku valo sammuu hetkeksi teeman sammuttaessa sen ja uuden alkaessa ohjata sitä.  Cozify: Logiikkaa mutettu siten että laite oletusarvoisesti pois päältä elle Kotona/poissa teemassa määritelty Huhtikuun 2018 päivityksessä t. Samppa / Cozify
  Post edited by samppa on
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.