Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Kameraan ei saa yhteyttä

2

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 738 ✭✭✭
  Ja hyvin näyttää toimivan tuo iOS12 version livekuva.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 594 mod
  editoi syyskuu 2018
  Hieno homma. Hetki meni kun korjaus iOS12:lle rikkoi vanhemmat iOS versiot, eli kun pyrstö irtosi niin nokka tarttui, joten oli hankala tehdä kaikille versioille toimiva. Nyt kuitenkin toimii ja pian saadaan kaikki appikset päivitettyä jos mitään uutta ei löydy.

  t.Samppa \ Cozify
  Post edited by samppa on
  t. Samppa \ Cozify
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Joko se korjaus on jaossa muillekkin kuin beta käyttäjille? :neutral: Mulla on yhä iOS puolella 1.1.09 versio eikä App Store uudempaa tarjoa.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 594 mod
  Korjaus on vasta Betassa ja odotellaan Applen prosessia päivityksen hyväksymisestä, joka kestää muutamasta päivästä viikkoon.

  t. Samppa \ Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Ok kiva, aloin jo ihmettelemään kun ei päivitystä näy. Kehvelin Pudeman kun keppostelee eikä kertonut että kyseessä oli beta. :smiley:
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 738 ✭✭✭
  makro kirjoitti:

  Kehvelin Pudeman kun keppostelee eikä kertonut että kyseessä oli beta. :smiley:

  Sorry, my bad.

 • Pekka HäkkinenPekka Häkkinen Member Viestejä: 2
  Täälläkin Ios 12 ja kameran kuva ei näy, hakee kyllä, mutta tulee teksti Kamera pois päältä.
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 738 ✭✭✭
  Eilen (1.10) tuli tästä sähköpostia, että vika korjattu. AppStoressa oli vielä tarjolla versio 1.1.0.9, jolla tuo livekuva ei näy. Betatestaajilla on versio 1.1.1.0, jolla kuva näkyy.

  Tuossa postissa ei ollut mainintaa miten päivitys tehdään: tuleeko kaikille uusi sovellusversio vai tekevätkö palvelin päässä jotain päivityksiä.

  Eiköhän se kohta ole kunnossa kaikilla.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 594 mod
  iOS päivitys on laitettu AppStoreen jo eilen aamulla saataville, mutta puhelimien AppStore päivittyy satunnaisen hitaasti (Applen oikkuja).

  t. Samppa \ Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Hikvisionin G1 sarjan kamerat sai uuden firmwaren 5.5.80 ja samalla loppui yhteistyö Cozifyn kanssa: kuvaa ei tule ja hetken päästä virheilmoitus "Kameran verkkoyhteys on poikki".

  Firmis ja sen "Release Note" tuolla:
  http://www.hikvisioneurope.com/portal/?dir=portal/Product Firmware 2018/Front-ends/IP Camera/G1 platform (DS-2CD2XX5,DS-2CD2XX3G0)/2XX5 2XX3(non-Fisheye) MultiLanguage/V5.5.80_Build180911
 • timolavitimolavi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 90 ✭✭
  editoi tammikuu 8
  Yritin ottaa uudestaan Escam kamerani käyttöön. Se oli ollut koko ajan laitteena vaikkei ollutkaan kytkettynä. Kun yhteyttä ei syntynyt, poistin sen laitteista. Kun normaali Onvif-kameran lisäys ei onnistunut, hain paikkaa, jossa lisättävälle kameralle voisi antaa IP-osoitteen, sillä muistin, että sellainen lisäys ohjelmaan oli (oma muutostoiveeni) tehty. Lisäys IP:n avulla löytyikin sattumalta Foscam-kameran lisäyskohdasta. Kameran lisäys IP:n avulla pitäisi lisätä omaksi kohdaksi "Teknologian mukaan"-otsikon alle.

  Escam-kameran lisäys IP:n avulla ei onnistunut, mutta yht'äkkiä se oli ilmestynyt laitteeksi ja käytti jo kerran poistetun kameran kaikkia tietoja: nimeä, käyttäjätunnusta ja salasanaa. Poistetulta laitteelta tietojen kaivaminen on mielestäni tietoturvariski.
 • AnttiAntti Member Viestejä: 1
  Kiinankamerani vstar lakkasi yhtäkkiä toimimasta cozifyssä. Liittyykö jotenkin uuteen päivitykseen vai kameran firmwareen. Hyvin on tähän asti toiminut. Nyt ei enää hyväksy käyttäjätunnuksia. Kameran omalla softalla kyllä toimii. Tein tehdasresetin mutta siitä ei ollut apua. Onko muilla tullut ongelmia uuden päivityksen myötä?
 • timolavitimolavi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 90 ✭✭
  Myös Hikvisionini yhteys katkesi viime viikolla, vaikka suora video-stream kameralta mpv-soittimella toimikin. Poistin kameran ja vasta eilen kamera ilmestyi Cozifyn ehkä sattumalta silloin kun, Ubuntu-työasemalla oli ko streami päällä ja työaseman virtualboxissa ajoin Cozifyä.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Tästä olisi kiva saada Cozifyltä jotain kommenttia, tuliko kameroiden osalta jotain muutoksia softaan?

  Olisi kiva päivittää kameroiden firmiksetkin uudempiin - jos vaan kuvan saisi Cozifylle saaakka.... :trollface:
 • aki@cozify.fi[email protected] Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä, LähiTapiola Suunnannäyttäjä Viestejä: 13 admin
  Pahoittelut vastauksen viivästymisestä.

  Kameroiden osalta ohjelmistoon ei ole tullut muutoksia tänä talvena.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.