Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Kameraan ei saa yhteyttä

makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
Pelaako muilla Cozifyyn liitetyt kamerat? Poistelin pitkästä aikaa tallenteita ja huomasin että en saa livekuvaa ollenkaan. Luulin ensi että kestää vaan taas pirun pitkään ennen kuin kuvan saa, mutta eihän sitä saa ollenkaan.

Mulla on/oli kolme Hikvisionin kameraa liitettynä, mutta yhteenkään ei saa Cozifyllä yhteyttä. Vilkuttaa vaan "Yhdistää..." ja tarjoaa mustaa kuvaa (eli ei tarjoa kuvaa).

Poistin kaikki kamerat Cozifystä, pitänee yrittää joku päivä uudestaan.
yhdistaaaaa.jpg
405 x 720 - 17K
«13

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 778 ✭✭✭
  editoi heinäkuu 2018
  Jep, sama juttu minullakin. Kamera kyllä tallentaa sääntöjen mukaisesti, mutta livekuvaa ei saa näkymään. Ajattelin ensin vian olevan siinä etten ole samassa verkossa kameroiden kanssa.
  Kamerat Foscamin ja valmistajan omalla sovelluksella livekuva tulee ongelmitta.

  @samppa tsekatkaas tämä probleema
  Post edited by Pudeman on
 • AMRAMR Member Viestejä: 57
  Interesting, minulla Foscamin ulkokamera toimittaa livekuvaa Cozifyyn mutta sisäkamera ei. Tosin mulla sisäkameran yhteydessä tulee hetken päästä ilmoitus, että verkkoyhteydessä ongelmia. Mutta tuo on erikoinen homma, kun wifi -verkko sisäkameran mukaan kuitenkin löytyy kun alkaa wifi -verkkoja sieltä kautta etsimään eli toisin sanoen yhteyshän on pelannut kokoajan kun kerran pystyn sieltä kysymään wifi yli mitä verkkoja se näkee.
 • AMRAMR Member Viestejä: 57
  Ja heti perään päivitys, nyt ykskaks yllättäen Cozify ilmoittaa, että sisäkamera löytyi mutta se ei vastaa komentoihin. Eilen ja aamulla käyttäytyi kuten mainitsinkin edellisessä viestissä.
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 778 ✭✭✭
  editoi heinäkuu 2018
  Viikon verran mennyt ilman livekuvaa. Logissa näkyi muutama error (failed to connect livestream). No, onneksi kamera sentään tallentaa sääntöjen mukaisesti. Kameran käyttäminen virrattomana ei auta. Tässä ei liene käyttäjällä enää mitään tehtävissä asian ratkaisemiseksi?
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  editoi heinäkuu 2018
  Lienee jonkinlainen ongelma Cozifyn puolella. Lisäsin nyt kokeeksi nuo omat kamerat takaisin Cozifyyn, ja sama homma täälläkin eli live video puuttuu yhä kaikista kolmesta. Virittelin kokeeksi jonkinlaiset tallennussäännöt, tutkitaan illalla miten tallennukset on onnistuneet.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 599 mod
  Outoa. Tutkimme asiaa.. Toimistomme kamerat toimii normaalisti.
  Ja varmaan monella muullakin toimii, sillä yhtään valitusta ei tämän lisäksi ole tullut käyttäjätukeen.

  Joku verkko-ongelma se on.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 778 ✭✭✭
  editoi heinäkuu 2018
  Itsekin epäilin ensin verkko-ongelmaa. Olin matkoilla ja yritin katsella etänä livekuvaa onnistumatta. Tulin kotiin ja liityin samaan verkkoon, jossa kamerat ovat. Ei näkynyt.

  Jos kyseessä on verkko-ongelma, miksi kamera tallentaa moitteetta, mutta livekuva ei näy? Foscamin on sovelluksen kautta näkyy kylläkin.

  Ja jotta ongelma ei olisi näin helppo, niin tottakai tätä viestiä kirjoitettaessa livekuvakin alkoi näkymään. Verkkoyhteydelle en ole tehnyt mitään. Mites @makro? Näkyykö jo sullakin?

  Seurataan tilannetta.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Sen verran pääsin itse eteenpäin, että huomasin että Android luurilla livekuva näkyy, mutta iPhonella ei. Sitä kun vielä tutkailin lisää, niin huomasin/muistin että mullahan onkin prkl iPhonessa iOS beta 12.0 (16A5308e) käytössä... :blush: No kokeilin toisella iPhonella jossa virallinen iOS 11.4 (15F79) ja sillä kameran live kuvat näkyy ihan ok. Liekö siinä sitten se syy, mites muilla, ettei ole iOS beta käytössä?

  Niin juu ja tuolla betallakin siis näkyy tallenteet. Live kuvassa kun ainakansa yhteyttä yrittää niin tulee "LIVE false" ilmoitus ja "Kamera pois päältä" teksti siihen kuvan paikalle.
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 778 ✭✭✭
  Juu, sama tilanne. Tabletissa tuo iOS 12 public beta ja livekuva ei näy. Kännykässä 11.4 ja livekuva näkyy. Eipäs ole aiemmissa betaversioissa tullut tuota vastaan, muistelen.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  editoi heinäkuu 2018
  Sama havainto täällä, eka kerta kun tuo public beta rikkoisi jonkun tämän tyyppisen toiminnon. :neutral:
 • JuneliJuneli Member Viestejä: 5
  Minullakin muutamana päivänä ollut ongelmia saada live-kuva. Välillä tulee, mutta sitäkin saa odottaa kauan. Samaan aikaan VPN-yhteyden kiinni kotiverkkoon ja IP Cam Viewerillä live-kuva tulee ilman ongelmia.

  - Pilvipalvelussa kaistat täynnä?
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  editoi heinäkuu 2018
  Tänään julkaistiin uusi versio julkisesta iOS beta 12:sta (16A5318d), ja sama vika yhä.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 599 mod
  Kiitos ongelman haarukoimisesta iOS 12 public betaan. Tutkimme voiko asialle tehdä jotain.

  Livekuva tulee pilven kautta salattuna ja transkoodattuna sopivalle formaatille kun taas tallenne menee salattuna sellaisenaan, paitsi koska kameroiden tuottama ääniformaatti vaihtelee, niin se muutetaan standardi formaattiin. Näin pyrimme maksimoimaan yhteensopivuuden kaikenlaisten päätelaitteiden kanssa.

  Kameroiden omat softat ottavat suoraan yhteyden kameraan lähiverkossa ja siksi kuva saattaa näkyä paremmin kuin Cozifyn kautta. Toisaalta Cozifyn läpi voi katsella videota mistä vain, mikä on tärkeää koska useinkaan ei olla kotona kun halutaan nähdä mitä siellä tapahtuu.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Virallinen iOS 12 julkaistu maanantaina. Live kuva ei vieläkään toimi, tallenteet saa näkyviin (myös tallentaminen onnistuu).
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 599 mod
  Olemme koko viikon etsineet vikaa ja tänään paikallistaneet sen lähteen, mutta korjaus vaatii eri iOS versiolle omaa käsittelyä tai muuten iOS 9 hajoaa korjauksen myötä. Eli korjaus ei ole ihan triviaali. Saamme kuitenkin tehtyä tämän pikimmiten ja päivitettyä appiksen viimeistään alkuviikosta.

  Pahoittelut tästä aiheutuneesta harmista.

  t. Samppa \ Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.