Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Tuetut laitteet?

1246730

Viestejä yhteensä

 • amuamu Viestejä: 346Member, Beta-käyttäjä ✭✭
  Olisiko mahdollista saada tuki tälle Nexan 230V ovikellosetille (LMLR-710 / LMLT-711) ?
  https://www.stayhome.fi/product/3200/nexa-lml-710-langaton-ovikello-vastaanotin-antaa-aanisignaalin-230v

  Toive olisi saada tuo ovikellon "summeri" toimimaan ovikellon lisäksi myös tarvittaessa liiketunnistimen hälyttimenä ja tuota painikkeen painallusta ohjaamaan tuon summerin lisäksi myös esim. valoa tai tulevaisuudessa myös IP kameraa.
 • tonytony Viestejä: 157Member, Administrator, Cozify, Beta-käyttäjä admin
  Moi,

  On hyvinkin mahdollista. Ihan tarkkaa aikataulua en uskalla luvata, mutta laitetaan lisättävien laitteiden listalle.

  - Tony
 • amuamu Viestejä: 346Member, Beta-käyttäjä ✭✭
  Tuohon "Käynnistä ovikellon soimisesta" sääntöön pitäisi saada myös aikaraja, kuten liiketunnistimissa. Esim. käynnistä ovikellosummeri/valot/musiikki ovikellon soimisesta ja sammuta 1-60 sekunnin päästä.

  Myös valon vilkutustoiminto olisi suotava lisä ennen kaikkea kuulovammaisille. Itsellekin tämä olisi hyvä esim. silloin kun lapset ovat nukkumassa :smile:
 • amuamu Viestejä: 346Member, Beta-käyttäjä ✭✭
  tony kirjoitti:

  Moi,

  On hyvinkin mahdollista. Ihan tarkkaa aikataulua en uskalla luvata, mutta laitetaan lisättävien laitteiden listalle.

  - Tony

  Tuo LMLT-711 painike näköjään olikin jo tuo tuettu "ovikello", joten se toimii :smile: Tuolle LMLR-710 kellolle/summerille jos jossain vaiheessa saisi tuen, niin olisi hyvä.
 • Antti LahtinenAntti Lahtinen Viestejä: 4Member
  Terve,
  Tuetuista laitteista näyttäisi puuttuvan vallan zegbee tai z-wave yhteyden rele ja io korttit 8-16. Lisäksi näin tuote istuisi paremmin myös olemassa oleviin järjestelmiin. Ilmastointikoneiden ohjaus on monessa mallissa toteutettu jänniteviestein, tähän liitännäinen.
 • Antti LahtinenAntti Lahtinen Viestejä: 4Member
  Turvapuolen integraatioista itsellä kokemusta ja tätä lähinnä lähdenkin työstämään, josko saisimme asiakkaille pelkistetyn alustan toimintojen ja eri järjestelmien ohjaamiseksi.
 • tonytony Viestejä: 157Member, Administrator, Cozify, Beta-käyttäjä admin
  Minkälaista rajapintaa kaipailisit turvapuolelle? Minkä turvalaitteiden valmistajan tuotteisiin tai järjestelmään mietit integraatiota?
 • Antti LahtinenAntti Lahtinen Viestejä: 4Member
  Releulostuloilla voidaan yksinkertaisuudessaan tehdä päälle-/poiskytkennät. Dsc:n Power sarjan laitteet ovat suosituimpia tuotteita omakotiasukkailla. Tämän on mahdollisuus päästä suoraa rs-232 kautta jolloin keskus keskustelee hexana ASCII koodina. lisäksi kiinnostaisi saada useamman releen/sisääntulo kortit esim.zigbee yhteydellä kiinni.
 • ArtwaveArtwave Viestejä: 17Member
  Moi,
  Nexan tuetuista laitteista onko seuraava lähetin tuettujen listalla.
  https://verkkokauppa.com/fi/product/21591/dnkcf/Nexa-WBT-912-langaton-lahetin-seinakoskettimeen-itseoppiva
  Ohjataanko hubilla lähetintä vai suoraan vastaanotinta esim.
  https://stayhome.fi/product/14766/nexa-wmr-1000-langaton-relevastaanotin-virrankatkaisijalle-valkoinen
  Kyseisessä vastaanottimessa kun on johdot jo olemassa olevalla langalliselle kytkimelle, joten en tarvitse langattomia kytkimiä (lähettimiä) joka paikkaan.
 • EkkeEkke Viestejä: 50Member
  http://www.eyenut.co.uk/products/driversandadaptors.html

  Tuossa kans eräs varsin mielenkiintoinen laite, pelkkä adapteri siis.. saatavuus tosin arpa?
 • Antti LahtinenAntti Lahtinen Viestejä: 4Member
  Loistava laite, mahdollistaisi nimenomaan esim iv koneen ohjauksen..
 • kelsokelso Viestejä: 10Member
  LJuurijoki kirjoitti:

  Ensimmäisenä täytyy onnitella hyvästä päätöksestä ottaa Z-Wave mukaan hubiin, se sai ainakin omalla kohdallani ostopäätöksen syntymään. Nyt sitten vain vauhdilla lisäämään tuki Z-Wave kytkimille, antureille jne.

  Itse odotan eniten turvallisuuteen liittyvien laitteiden tuen lisäämistä. Oletteko kartoittaneet sopivia palovaroittimia tai kameroita? Onko ikkuna-/oviantureita tulossa koska mukaan? Myös tag reader näppäimistöllä ja kotona- ja poissanapeilla olisi hienoa saada mukaan mahdollisimman nopeasti, jotta myös esim. älypuhelinta kammoaville isovanhemmille voi antaa mahdollisuuden kytkeä hälyt päältä pois / päälle.

  Onko 433Mhz laitteille tulossa laajempaa tukea vai haluatteko tehdä niissäkin aina laitekohtaisen testauksen? Niiden yhdensuuntainen tekniikkahan on jo hieman menneen talven lumia, mutta koska on varmasti muitakin, joilla on jo ennen teidän laitteenne hankintaa valmiina kotona ko. laitteita, olisi mielestäni niiden mahdollisimman laaja tuki heti alkuvaiheessa tärkeää. Jos haluatte kuitenkin testata tuotteet ja haluatte jostakin aloittaa, itsekkäänä ehdotuksenani on, että aloitatte näistä: http://www.johdoton.fi/

  Moi,
  Minua myös kiinostaa että onko tulossa tukea noille johdoton.fi kamppeille? koska niitä on tullut kylvettyä pitkin taloa.
  Myös kiinnostaa että onko tulossa tukea vanhempiin laitteisiin? Itsellä on sonic safety hg1500 hälytinkeskus ja siihen liitetyt langattomat ovi ja liike tunnistimet. Itse keskus on nyt rikkoutunut ja kiinnostaisi että voinko päivittää pelkän keskuksen, ettei tarvi heittää roskiin kaikkia tunnistimia...
 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Viestejä: 204Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä mod
  editoi lokakuu 2015
  Hei kaikille,

  Ensinnäkin suuret kiitokset kaikista ehdotuksista. Käymme näitä läpi suunnitellessamme seuraavia askeliamme.

  Pientä pohdintaa liittyen Johdoton-laitteisiin: Ne toimivat 433Mhz taajuudella ja voivat olla hyvinkin samankaltaisia Nexan ja Prooven laitteiden kanssa. Tutkitaan, josko tuen tuominen olisi hyvinkin nopea asia. "Opetusmoodi" 433-laitteisiin on myös mielenkiintoinen vaihtoehto. Toisaalta opetusmoodin toimivuudesta ei voi mennä aina takuuseen ja integrointirajapintojen avaaminen tuo innokkaimmille vielä laajemmin mahdollisuuksia.

  Yleiskäyttöiset ratkaisut, esim erilaiset kytkimet ja releet näyttävät olevan monikäyttöisyytensä vuoksi monen toivomuslistalla.

  Lisää ehdotuksia otetaan erittäin mielellään vastaan!

  Kimmo/Cozify
  Post edited by Kimmo Ruotoistenmäki on
 • ArtwaveArtwave Viestejä: 17Member
  Clasun myyjä osasi kertoa että Johdoton ja Nexa käytännössä yhtä ja samaa rojua, Nexa taitaa vaan lyödä omat leimansa päälle vermeisiin. Äkkivilauksella ovatkin aivan samannäköisiä, mallinumerotkin ovat osittain samoja.
  Nyt jo löytyy Nexan laitteille tukea, mutta esim, en saa valoja pois/päälle etänä (Cozifyn kautta), koska kytkimiä ei voi ohjata, vai olenko väärässä kertokaa toki, miten voin ohjata etänä Nexa releiden/kytkimien takana olevia tavallisia valoja.

  -Arto-
 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Viestejä: 204Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä mod
  editoi lokakuu 2015
  Niinhän nuo ulkoisesti vaikuttavat kovin samalta tavaralta - Nexa ja Johdoton. Tarkistamme asian.

  Nexan seinäkytkimiin tuki löytyy. Esim:
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product/51202/fbvtd/Nexa-LWST-615-langaton-1-kanavainen-kytkinlahetin-virrankatk

  Sähköasentajaa vaativia releitä/kytkimiä emme vielä tuoneet tuen virallisesti tuen piiriin, mutta nämäkin on tavoitteena kattaa mahdollisimman pian. Ihan tarkkaa aikataulua en uskalla vielä luvata.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.