Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Videotallennus ja automaattinen vanhojen tallenteiden poisto

psysipsysi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 90
Nostanpas tämän taas esiin..

Eikö oikeasti ole tulossa toimintoa, jolla videotallennus poistaisi automaattisesti nauhoitteita vanhimmasta alkaen jos tila alkaa olla täynnä?

Ei yksinkertaisesti voi eikä saa olla niin, että valvontaan tarkoitettu systeemi lakkaa toimimasta, koska "tila on loppu"! Pilvipalvelun ideana pitäisi nimen omaan olla se, ettei moisesta tarvitse huolehtia. Juuri muutama viikko sitten täälläpäin pyörineet hiipparit jäivät tallentumatta, koska en ollut taas kerran jaksanut poistaa neljää sataa videota naputellen surkeasti toimivaa mobiilikäyttöliittymää.

Foscamin omat softat osaavat poistaa vidoita vanhimmasta päästä taatakseen uusimpien tallentumisen, pitääkö irtisanoa Cozifyn palvelu ja palata Foscamiin?

- petri

Viestejä yhteensä

 • Juha LempiäinenJuha Lempiäinen Member Viestejä: 7
  Olen niin samaa mieltä! Ja se klippien yksittäin poisto mobiililaitteella on tuskallisen tylsää hommaa!

  Voisiko Cozifyn porukka kommentoida täällä forumillaan myös tuleeko yleensä näihin pyyntöihin muutoksia?
 • psysipsysi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 90
  @cozify Huhuu!!
 • dazerdazer Member Viestejä: 26

  Eikö tähän tosiaankaan ole vielä tullut mitään parannusta? Eli ei ole mitään automatisointia vanhojen tallenteiden poistoon vaan nuo pitää yhä muistaa käydä poistamassa käsin?

 • RedeyedRedeyed Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 32

  Tämä oli yksi ja ainoa syy, miksi heivasin tämän palvelun pois. Se että käyt tyhjentämässä ja rajattu määrä kerralla oli liian työllistä työ nykyaikana. Samalla rahalla saa parempia kamera palveluja. Harmi sinänsä, että ekosysteemi vaihtui...

 • dazerdazer Member Viestejä: 26

  Tämä varmaan monelle aiheuttaa/aiheuttanut pettymyksen. Käytännössähän tuon ongelman ratkaisu olisi lopulta aika helppo toteuttaa. Ja jos jollekin on äärimmäisen tärkeää ettei vanhoja tallenteita katoa, niin yksi asetusvalinta voisi tämän toiminnan estää.

  Vai onko @cozify :lla tähän joku järkiperuste miksi (varmaan jokaisessa valvontajärjestelmässä olevaa) ominaisuutta ei ole toteutettu?

  Kaiken lisäksi tuo tallenteiden poisto on tehty jostain syystä hirveän työlääksi. Mikä pointti tolla ainoalla "valitse 10 uusinta" toiminnolla on? Eikö yleensä vanhimpia poisteta...

 • 1234512345 Member Viestejä: 33

  "Kaiken lisäksi tuo tallenteiden poisto on tehty jostain syystä hirveän työlääksi. Mikä pointti tolla ainoalla "valitse 10 uusinta" toiminnolla on? Eikö yleensä vanhimpia poisteta..."


  Juurikin tätä kirosin taas tänään kun poistelin yli 300 tiedostoa, hemmetti mikä homma ja tosiaankin vielä se että jos haluaa poistaa 10 tiedostoa kerralla (ilman että jokaista tiedostoa valitsee erikseen käsin) se poistaa nimenomaan uusimma, eikä vanhimmat tiedostot, kuten tapaa valvontakamerasoftissa olemaan - ei niitä uusimpia halua poistaa tilan loppuessa, vaan nimenomaan ne vanhimmat pois ensimmäisenä tilan säästämiseksi.


  Tähän on kyselty ketjussa kommenttia jo useampi vuosi sitten Cozifyltä, kuuleeko siellä kukaan? 🤔


  @cozify ‼️

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,109 admin

  Tämä on kyllä vanha toive. Piti käydä tsekkaamassa, kuinka monta ääntä tälle on kertynyt tuolla Toiveiden äänestys -ketjussa:https://forum.cozify.fi/discussion/644/toiveiden-aeaenestys/p2

  Yllättävän vähän, vain kuusi ääntä.

  Minusta tässä on pienoinen ristiriita. Nythän meillä on automaatiojärjestelmä. Kuitenkin tämä toiminto on pelkkää käsityötä, eikä sitä ole tehty käyttäjille vaivattomaksi.

  @Jere @samppa Saiskos kommentteja, mikä tässä toimintamallinsa on perusteena?

 • 1234512345 Member Viestejä: 33

  Mun mielestä tässä(kin) kantsii hiukka miettiä ihan maalaisjärjellä eikä aina vedota tuohon äänestysketjuun, kun veikkaan että Cozify käyttäjistä valtaosa ei edes tiedä sen olemassaolosta saati koko foorumista. 🤔

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.