Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

ION ja NEXA

IsoMikaIsoMika Member Viestejä: 33

No niin, ION sitten tuli hommattua. Ja voi kun se asentuikin kauniisti Hubin rinnalle. Bridge pariutui ja sen kautta löytyi suurin osa valoistakin, positiivista. Ajattelinkin että tämähän menee hyvin!


No ei mennyt...


Ei tunnista 433mhz laitteita. Mulla niitä on käytännössä kauko-ohjaimet Nexalta. Koska se nyt on vaan helpompi ohjata vaikka makkarin valoja painamalla yhtä nappia kuin etsit luurin jostain, odotat että appi joskus starttaa ja haet sieltä sopivan teeman. Ja appi kaatuu ainakin kerran ennenkuin tuo onnistuu.


Ei myöskään tajua hämärätunnistimia, Nexalta nekin. Ilman näitä sekä kauko-ohjaimia koko järjestelmä on käyttökelvoton. Onneksi Hub on vielä rinnalla, joten kaikki toimii enkä innostuksissani siirtänyt toimintoja IONille.


Neuvoja, ohjeita? Tukeen otettu yhteyttä mutta siellä vaikuttaa olevan ruuhkaa.

Viestejä yhteensä

  • IsoMikaIsoMika Member Viestejä: 33

    Update: Satunnaisesti suostuu tunnistamaan kauko-ohjaimen ja sen saa liitettyä IONiin, mutta ei siitä paljon iloa ole, sillä vaikka kaukon saa ohjelmoitua, ei se kuitenkaan toimi kuin erittäin satunnaisesti. Noin 50 painallusta saattaa aiheuttaa toiminnon, tai sitten ei. Vaikuttaa että muillakin samaa ongelmaa IONin kanssa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.