Avatar

Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

IsoMika

Jäsentiedot

Tunnus
IsoMika
Liittynyt
Käyntejä
101
Viimeksi
Roolit
Member
Pisteet
14
Viestejä
28

Syöte

 • IsoMika

  Morjens.


  Nyt olisi todella yksinkertaisen säännön luonti. Kun teema sammuu (joko kaukolla tai hämärätunnistimen tms ohjaamana) Sen ohjaamat aputeemat jäävät päälle jostain syystä ikuisiksi ajoiksi. Loivasti ärsyttää esim. nukkumaan mennessä, kun sitten kaivat luurin ja naputat aputeemat yksitellen pois. Ja kyllä, ne aputeemat ovat tarpeelliset, ohjaavat liiketunnistimilla ja hämärätunnistimilla koko kämpän valoja.

  No ei onnistu näemmä ohjaa teemaa toisella teemalla-toiminteella, että kun teema sammuu, myös aputeemat sammuisivat. EI sitte millään, kaikki yhdistelmät kokeiltu.

  Joten loin teeman "laikki pois" joka todellakin tapaa kaikki liiketunnistimilla ohjatut valot.

  Eli: Kun sammutan pääteeman (joka pitää kämpässä hämärät perusvalot päällä, koska se on kivannäköistä ja tuo kodikkuutta, sekä ohjaa näitä aputeemoja jotka ohjaavat sitten kirkkaita valoja) niin millä perkeleellä mä saan syttymään tuon Kaikki pois" teeman, joka siis tappaa kaikki kirkkaat valot ja sammuu itsekseen muutaman sekunnin kuluttua? Ohjaa teemaa --> reagoi teeman sammuttamisesta EI TOIMI. Ei tule päälle. Sen sijaan jos sytytän teeman, se osaa kyllä ohjata muita päälle, tuo sammuttaminen ei vaan, ei sitten kirveelläkään.

  Mitä siis teen. Ja kyseessä ION. Hubissa toimi.

  huhtikuu 9