Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Frientin laitteet tuettuihin laitteisiin

Cozifyn virallisten tuettujen laitteiden listalla on Develcon laitteita useita. Develcohan on white label brändi ja heidän suoraan kuluttajille suuntaama brändi on Frient. Eli samoja laitteita ovat. Olisi varmaan lukijaystävällistä, jos Cozify listaisi myös Frientin laitteet virallisella tukisivulla? Frientin brändin laitteita kuitenkin kuluttaja pystyy tavallisemmin ja helpommin ostamaan kuin "Develcon".

Viestejä yhteensä

 • monitmonit Member Viestejä: 126 ✭✭

  Lisätään tähän vielä, että Frient-labelin alla mulla on ollut nyt lämpöhälytin ja liiketunnistin ja toimivat täysin moitteettomasti. Kertaakaan eivät ole pudonneet verkosta. Luotettavia laitteita, joita voin suositella ja olisi hyvä, jos Cozify lisäisi nämä virallisesti tuettuihin laitteisiin, koska Develcon laitteitakin on tuettujen listalla. Samoja laitteita kuitenkin.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,100 admin

  @monit Kehtaatko laittaa vielä tuohon Käyttäjien testaamat laitteet -ketjuun mistä sulla on kokemuksia, ml mahd linkit ko tuotteisiin? Saadaan nämä kokemukset pidettyä mahdollisimman paljon yhdessä ketjussa.

 • monitmonit Member Viestejä: 126 ✭✭

  Lisäsin, mutta tämä ei ollut varsinaisesti se pointti. Pointti oli, että Cozifyn virallisesti tuettujen laitteiden listalla on Develco. Ja Frientin laitteet ovat tietääkseni ihan samoja, mutta vain eri nimellä. Tarkoitin, että Frientin voisi lisätä virallisesti tuettujen laitteiden listalle, koska Develcokin siellä jo on.

  Voi toki olla, että Frient on sitten sisäisesti jotenkin eri tuotekonfiguraatio ja toiminta erilaista, mutta ainakin kaikki mitä googlella löysin viittaa siihen, että samat laitteet ja vain nimi eri.

 • kruotoiskruotois Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 100 admin

  Hei,

  Kiitos tiedosta. Näyttää tosiaan, että kyseessä on todellakin Develcon tuotteet. Jotta voisimme laittaa ne virallisesti tuettujen (tai sertifioitujen laitteiden) listalle, pitäisi ne testata meillä labrassa tai varmistaa muutoin virallista tietä, että laitteita ei ole Frientille muutettu. Tästä syystä ainakin toistaiseksi paras paikka on tuo Käyttäjien testaamat laitteet.

  Yst terv,

  Kimmo/Cozify

 • monitmonit Member Viestejä: 126 ✭✭

  Kiitos vastauksesta. Selvä juttu. Toivottavasti saatte testattua labrassa. Omien kokemusten mukaan yksiä parhaista laitteista pysymään verkossa pitkiä aikoja ilman ongelmia.

 • monitmonit Member Viestejä: 126 ✭✭

  @kruotois tsekkasin vielä Frientin energia-anturin, joka mulla on Aeotecin hubissa kiinni (koska Cozify ei tue tätä kyseistä laitetta). Smartthingsin UI:sta näkee tuo laitteen parametrit tarkemmin ja tälläistä sieltä näkyy:

  • manufacturer: Develco
  • model: ZHEMI101

  Eli ainakin tuo kyseinen laite kertoo jopa itse olevansa Develco eli Frient se on todennäköisesti vain sen osalta mitä lukee myyntipaketissa. Eli sanoisin 95% varmuudella, että Frient on puhdas brändäys.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.