Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Teemojen ryhmittely

jkujku Member Viestejä: 11

Moi, en ainakaan äkkiseltään löytänyt olemassa olevaa keskustelua aiheesta.

Voisiko kehittää mahdollisuuden ryhmitellä myös teemoja (esim huoneiden mukaan tai muuten vapaavalintaisesti)? Sekin jo riittäisi että voisi vedellä haluamaansa järjestykseen ja jättää tyhjiä paikkoja väliin. Teemoilla on paras kontrolloida esim Ikean valoja koska ne tuppaa menemään aika ajoin jonkun toisen teeman toimesta väärälle kirkkaudelle. Tästä johtuen mulla alkaa olla jo reilu 20 teemaa ja niitä olisi kiva ryhmitellä, osa kun liittyy suoraan tiettyihin huoneisiin ja kotona/poissa tyyppisiäkin on sisäänrakennetun valmiin lisäksi toinen joka ei kytke hälytyksiä päälle, sammuttaa valot ja sähköt vain.


Nyt olen nimennyt niitä jotenkin johdonmukaisesti ja aloittanut nimiä numeroilla että saa haluamaansa järjestykseen mutta pitkänä kolmirivisenä listana sieltä on silti hankala bongata nopeasti sitä oikeaa. Ohjailen niitä aika paljon painonapeilla mutta aina välillä olisi kiva listastakin.

Viestejä yhteensä

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.