Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Toivomuksia Z-wave-laitteista

2»

Viestejä yhteensä

 • SA_SA_ Member Viestejä: 5

  Tukeeko Cozify Z-Wave-pohjaisia lamppuja? Nyt jos/kun kokoonpanoa laajentaa Z-Wave-laitteilla, pitää sillekin sijoittaa omat signaalinjatkajat, että kuuluvuus riittää pihalle ja talousrakennuksiin – vaikkakin kantama näyttää olevan parempi kuin Zigbeellä. Lisäpistorasioille ei oikein ole tarvetta, eikä noita tarjolla olevia ulkokäyttöön sovikaan laittaa. Lampulle tai parille sen sijaan voisi olla vielä paikka tavallisten tyhmien lamppujen tilalle.

  Oletan siis, että näilläkin vehkeillä ainoastaan verkkovirtaan kytketyt laitteet toimivat signaalinjatkajina samoin kuin Zigbeellä.

 • vikonenvikonen Member Viestejä: 6

  Kun noita Fibaron Z-wave-laitteita on vihdoin tullut tuen piiriin, voisikos vihdoin alkaa työstää myös patteritermostaateille tukea?

  Esim https://www.fibaro.com/en/products/the-heat-controller/

  ja Danfossin vastaavat.

 • aruaru Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 50

  Tulipa hommattua telldus zwave plus pistorasia ja Sensativen Strips Comfort lämpömittari.

  Saiskohan neuvoja kun kumpikaan ei löydy, kun hakee cozifylla?

 • HolofernesHolofernes Member Viestejä: 3
  editoi lokakuu 26

  Silent Gliss -verhomoottoreiden ohjaukselle olisi myös kysyntää. Onko tätä suunnitteilla?

 • monitmonit Member Viestejä: 84
  editoi marraskuu 23

  Geneerinen 0-10V dimmeri:

  Tällä voi toteuttaa portaattoman ohjeuksen mihin tahansa, mikä noudattaa 0-10V signaalia. Esim. kanavapuhallin tai ILTO, led-driverit jne. Kohteita on varmaan loputtomasti.

 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 31


  Danfoss ei tiedotteensa mukaan enää kehitä Z-Waveen perustavaa Link-järjestelmää, johon tuo patteritermostaatti LC-13 kuuluu, vaan on siirtynyt uuteen Zigbee-perustaiseen Ally-järjestelmään. Siksi itse en enää kaipaa Z-Wave-patteritermostaattitukea, mutta toki se saattaisi hyödyttää niitä, joilla jo sattuu olemaan noita Danfossin tuotteita käytössä tai jotka suunnittelevat jonkin muun valmistajan Z-Wave-termostaattien hankkimista.

  Myös Fujtech LC-13 on poistunut Verkkokauppa.com:n valikoimista.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.