Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Toivomuksia Z-wave-laitteista

2»

Viestejä yhteensä

 • SA_SA_ Member Viestejä: 5

  Tukeeko Cozify Z-Wave-pohjaisia lamppuja? Nyt jos/kun kokoonpanoa laajentaa Z-Wave-laitteilla, pitää sillekin sijoittaa omat signaalinjatkajat, että kuuluvuus riittää pihalle ja talousrakennuksiin – vaikkakin kantama näyttää olevan parempi kuin Zigbeellä. Lisäpistorasioille ei oikein ole tarvetta, eikä noita tarjolla olevia ulkokäyttöön sovikaan laittaa. Lampulle tai parille sen sijaan voisi olla vielä paikka tavallisten tyhmien lamppujen tilalle.

  Oletan siis, että näilläkin vehkeillä ainoastaan verkkovirtaan kytketyt laitteet toimivat signaalinjatkajina samoin kuin Zigbeellä.

 • vikonenvikonen Member Viestejä: 6

  Kun noita Fibaron Z-wave-laitteita on vihdoin tullut tuen piiriin, voisikos vihdoin alkaa työstää myös patteritermostaateille tukea?

  Esim https://www.fibaro.com/en/products/the-heat-controller/

  ja Danfossin vastaavat.

 • aruaru Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 96

  Tulipa hommattua telldus zwave plus pistorasia ja Sensativen Strips Comfort lämpömittari.

  Saiskohan neuvoja kun kumpikaan ei löydy, kun hakee cozifylla?

 • HolofernesHolofernes Member Viestejä: 3
  editoi lokakuu 2020

  Silent Gliss -verhomoottoreiden ohjaukselle olisi myös kysyntää. Onko tätä suunnitteilla?

 • monitmonit Member Viestejä: 127 ✭✭
  editoi joulukuu 2020

  Geneerinen 0-10V dimmeri:

  Tällä voi toteuttaa portaattoman ohjeuksen mihin tahansa, mikä noudattaa 0-10V signaalia. Esim. kanavapuhallin tai ILTO, led-driverit jne. Kohteita on varmaan loputtomasti.

  Edit: Tilasin kokeeksi ja näyttää toimivan. Virallista tukea odotellessa...

  Post edited by monit on
 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 108 ✭✭


  Danfoss ei tiedotteensa mukaan enää kehitä Z-Waveen perustavaa Link-järjestelmää, johon tuo patteritermostaatti LC-13 kuuluu, vaan on siirtynyt uuteen Zigbee-perustaiseen Ally-järjestelmään. Siksi itse en enää kaipaa Z-Wave-patteritermostaattitukea, mutta toki se saattaisi hyödyttää niitä, joilla jo sattuu olemaan noita Danfossin tuotteita käytössä tai jotka suunnittelevat jonkin muun valmistajan Z-Wave-termostaattien hankkimista.

  Myös Fujtech LC-13 on poistunut Verkkokauppa.com:n valikoimista.

 • LuotopauLuotopau Member Viestejä: 1
  editoi tammikuu 2021

  Tulin hankkineeksi Aeotec Home Energy Meter Gen5 tuotteen, joka perustuu z-wave tekniikkaan. Sillä pystyy tarkkailemaan 3-vaihesta energia / tehon kulutusta reiaaliaikaisesti. Mielessä olisi tehon rajoitus, jos teho nousee lähelle tai yli 25 A:n pääsulakerajan. Tällainen voi tulla vastaan, jos autonlataus, kiuas, LV-varaaja ja lämpöpumppu sattuisi olemaan yhtäaikaa päällä. Onkohan tälle tulossa tukea Cosify hubiin ?

 • Hannu KumpulaHannu Kumpula Member Viestejä: 14 ✭✭

  Tuo on odottanut joku 5 vuotta mökillä tukea zwavelle, joten sille ääni.

 • lembergerlemberger Member Viestejä: 1

  Kokeilin juuri tällaista Cozifyn kanssa ja pariutuu ihan ok, mutta ainoastaan lämpötilan statustieto tulee näkyville ja itse implantin pääominaisuudet ei näy ollenkaan laitteena. Voisiko tätä asiaa korjata?

 • skandicandyskandicandy Member Viestejä: 1

  Doorbell 6 tuki olisi hyvä juttu. Etsin hyvää komboa pitkään ja päädyin Cozify ja Aeotec doorbell 6. Kuitenkin oletus merkkiääni niin kovalla, että ovikello on käyttökelvoton. Näyttää että pitää ostaa Zwave usb dongle tai Aeotec hub, että pääseen puukottaa paremetrejä. Ellei Cozify saa tukea Doorbell 6 tai Samsung Smart Things :)

 • TeeHooTeeHoo Member Viestejä: 4
  editoi kesäkuu 2022

  Onkohan näille toiveille tapahtumassa jotain jollain aikajänteellä? Itsellä cozify Ion tullut juuri hubin tilalle ja aikomus vihdoin rakennella suunnitellut automaatiot kuntoon, mutta se miten harvakseltaan uusia laitteita tulee tuen piiriin huolettaa, onko tämä pitkän ajan purkki vai ei 🤔

  No joka tapauksessa z-wave laite mitä itse alkuun toivoisin, olisi 2-kanavainen rasiaan asennettava kytkin, esim. Nexa AN196 tai Fibaro FGS-224 (&-223), ubisysit on turhan kalliita , kun noita tarvitsisi useamman. Ostin kokeeksi AN196:n, pariutuu mutta näkyy ja toimii vain 1-kanavaisena (ja yllärinä everspring merkkisenä, näköjään ei ole Nexan oma tekele 😊)

  Niin 1-kanavainen Fibaro FGS-213 on tuettujen listalle, niin ei kovin iso ponnistus olisi 2-kanavaista lisätä...

 • TeeHooTeeHoo Member Viestejä: 4

  Ja lukeekohan tätä listaa kukaan cozifyllä 🤔 Kesäloma-aika alkaa olla ohi...

 • SirVexiSirVexi Member Viestejä: 28
  editoi syyskuu 2022

  FIBARO SMART IMPLANT UNIVERSAL SENSOR Z-WAVE

  LIITÄ LANGALLISET PALOVAROITTIMET, LÄMPÖANTURIT, LIIKETUNNISTIMET, KEINUKYTKIMET SEKÄ MUU IO -AUTOMATIIKKA JA RELEOHJAUKSET ÄLYKOTI JÄRJESTELMÄÄN

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.