Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Valaisin ryhmän himmennys ei toimi oikein (ikea valaisimet + ikea kaukosäädin)

minissinminissin Member Viestejä: 31

Moikka,

Viimeisimmän HUB päivityksen jälkeen lakkasi valaisimien kirkkauden säätö toimimasta kun valaisin ryhmässä useita lamppuja.

Kokoonpanossa

Ohjataan säännöllä "Käytä Ikea katkaisimena"

Jos kaikki 4kpl valaisinta laitettu yhteen ryhmään ja liitettynä yllä mainittuun sääntöön ja yritetään säätää haluttu kirkkaus pitämällä kaukosäätimen 0/+ niin valojen kirkkaus liukuu itsestään vain min/max, ei välivaihtoehtoa.

Jos luodaan kaksi 2:den valaisimen ryhmää ja liitetään ne molemmat yllä mainittuun sääntöön niin valojen himmennys/kirkastus toimii kuten ennen päivitystä eli pitämällä kaukosäätimen 0/+ pystyy säätämään halutun kirkkauden.

Viestejä yhteensä

 • Valinnat
  JiOJiO Member Viestejä: 7

  Sama homma! Ongelma myös 3kpl Hue-lamppuryhmässä ja Hue-kaukosäätimessä. Vain min/max.

  Pihavaloissa 8kpl Trådfri-lamppuja ryhmässä ja hubin päivityksen jälkeen eivät pelanneet appista enää ollenkaan. Aiemmin ei ongelmaa.

 • Valinnat
  PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,209 admin
  editoi syyskuu 2022

  Kokeilitko käyttää virrattomina ne lamput? Mulla on kuusi Ikealaista lamppua ryhmässä terassilla ja aika ajoin pitää käyttää niistä virrat pois, kun joku ei ota komentoja vastaan.

 • Valinnat
  JiOJiO Member Viestejä: 7

  Juu kyllä tuota on tullut paljon harrastettua, mutta nyt tilanne oli se ettei auttanut Ikealaisissa edes kytkimellä resetointi. 8kpl pihavaloina joista 6kpl onnistui Hue-kaukkarilla resetointi paikoillaan ja kaksi piti kantaa Hubin viereen resettiin.

  Nyt saa näiden lamppujen teemoissa käytettyä kirkkautta portaattomasti 2-100% välillä, mutta Hue-lamput ja Ikean GU10-spotit ryhmissä edellleen joko/tai resetinkin jälkeen.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.