Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

käyttöliittymän ominaisuudet

2

Viestejä yhteensä

 • Lauri JuurijokiLauri Juurijoki Viestejä: 16Member, Beta-käyttäjä
  No niin, joulupukki toi 21" Androidin seinälle, mistä johtuen se suorastaan huutaa widgetia. Ihan Yksinkertaisimmillaan widget voisi olla vaikka näin aluksi ihan vain kytkimiä eli nappeja, joita voisi käyttää laitteiden ohjaamiseen. Ja toinen voisi olla teema-widget, johon voisi valita muutamia teemoja valittavaksi. Turvapuolen kehittyessä, widget voisi korvata hälyttimen näppäimistön, eli pin-koodin avulla voisi vaihtaa hälyt päälle/pois niitä varten tehtyjen teemojen avulla. Tätä helpottaisi aiemmin ehdotettu teemojen jakaminen teknisiin ja käyttäjän valittavana oleviin teemoihin.
 • rantautujarantautuja Viestejä: 16Member, Beta-käyttäjä
  editoi tammikuu 2016
  Tuli tilattua tämä mielenkiintoinen ja kehtyskelpoinen härveli. Vielä en ole päässyt hypistelemään, mutta meinasin laittaa jonkun pienen halpistabletin seinälle tätä varten. Saakos tuohon rakennettua näkymää, jossa olisi esim. lämpötila tms. antureiden tietoja eri huoneista/ ulkoa? Tabletti toimisi siten seinällä näyttöpäätteenä suuren osan ajasta valitulle informaatiolle.

  Edit: Minkä kokoista tablettia suosittelisitte em. käyttöön? Riittääkö 7-8"? Tuntuisi muuten kokonsa suhteen aika sopivalta. Onko painikkeet tuon kokoisissa vielä käyttökelpoisia?
  Post edited by rantautuja on
 • puhtimpuhtim Viestejä: 30Member
  Widgetille ääni! Voisi teemoja kytkeä ilman, että avaa sovellsta.
 • klampiklampi Viestejä: 157Member, Beta-käyttäjä ✭✭
  Tuo ImperiHome näyttää juuri sellaiselta käyttöliittymältä, jollaista olen salaa toivonut. Kumpiko mahtaisi olla Cozifyn lähestymistapa, integroitua tuohon vai tehdä jossain vaiheessa jotain saman tapaista omin voimin? Kuitenkin kun älylaitteiden ja -antureiden määrää kasvaa, jotain tuollaista pitäisi olla.
 • Lauri JuurijokiLauri Juurijoki Viestejä: 16Member, Beta-käyttäjä
  Nopean testikäytön perusteella tuo ImperiHome todella vaikuttaa juuri siltä, mitä itse olen koittanut pukea sanoiksi.

  Voisiko joku Cozify sta kommentoida Klampin kysymystä?
 • KariSalmiKariSalmi Viestejä: 1Member
  Onko tästä aiheesta mitään uutta? Onko tulossa omaa tai integrointia esmes ImperiHomeen?
 • IiroSIiroS Viestejä: 72Member
  Käyttöliittymästä ajattelin avata sanaisen arkkuni nyt kun se kyselykin tuossa tuli sähköpostiin. 1,5 vuotta Cozifyn omistaneena tuntuu, että edelleen vaivaa samat ongelmat käyttöliittymässä kuin mitä 1,5 vuotta sitten. Testimielessä näin työpaikalla avasin Cozifyn sovelluksen kännykästä (iPhone). Tässä kohtaa sovellus avaa ikkunan "teemat" joka siis on viimeksi ollut käytössä. Mutta mitään ei tapahdu, ei tule teemoja näkyviin vaikka odottaisi minuutin pari. Vasta kun skrollaat oikealle laitevalikkoon, alkaa se vasta "lataamaan" laitteita ja ikään kuin "yhdistää", yleensä n. 5-10 sekunnin viiveellä, ja laitteet tulee näkyviin.

  Laitevalikkoon kun pääsee ja alkaa skrollailemaan alaspäin, syttyy samalla asunnossa 3 erillistä lamppua matkalla alas, siis pelkän laitenäkymän skrollailun tuloksena. Ja kun niitä alkaa sammuttamaan, tulee se perinteinen viesti "hub-yhteydessä ongelmia", ja pitää aloittaa sama kuvio alusta. Perinteisesti hub-yhteys säilyy sen max. 30 sekuntia, käytti puhelinta sitten kotona wifin kautta tai pilven kautta muualla. Se tekee sääntöjen rukkaamisesta aika hankalaa ja applikaation käytöstä aika tuskaisaa.

  Veikkaanpa etten ole ainut jolle käyttöliittymän käyttö on tätä 90 % ajasta. Tämä on ollut ongelmana nyt 1,5 vuotta, joten soisi sen tulevan kuntoon jossain vaiheessa...
 • PudemanPudeman Viestejä: 704Member, Beta-käyttäjä ✭✭✭
  Juu, kovin on tuttua tuo. Käytössä myös iOS versio.
  Joukkoon voisi lisätä edelleen väärän laitteen ajoittaisen käynnistymisen: painan laitteen kuvaketta, niin kaksi riviä sen yläpuolella oleva laite aktivoituu.
 • makromakro Viestejä: 225Member ✭✭
  ImperiHome vaikuttaa mielenkiintoiselta, muokattavuutta mukavasti joten saa askarreltua sellaisen valikon että laitteiden tilat selviää yhdellä silmäyksellä. Täältä yksi ääni lisää sille että saadaan tuolle integraatio. :smile:
 • samppasamppa Viestejä: 578Member, Cozify mod
  Dashboard näkymä, johon voisi valita eniten käyttämät laitteet, teemat ja anturit olisi kyllä hyvä ja se on ollut suunnitelmissa jo pitkään.

  Virhepainallukset ovat ikäviä ja niistä pääsee eroon vain poistamalla suoran yhden painalluksen ohjauksen. Olisiko sitten parempi että ikonia painetaan hetki ja siitä avautuu valikko josta valitaan ohjaus, asetukset tai muuta tilanteeseen sopivaa?

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • jounimjounim Viestejä: 108Member
  Imperihomelle tms kans kannatusta. Koska tälläisen ohjauskeskuksen mielellään itsekin laittais mikä korvaisi samalla yhden katkaisimen poissa/kotona ja samalla vois tsekata lämmöt yms
 • monitmonit Viestejä: 52Member
  @samppa Itse en oikein ymmärrä, miksi sääntöjä pitää pystyä helposti laittamaan päälle tai pois. Kun kerran sääntö on tehty, niin senhän annetaan olla tai se sidotaan teemaan lähtökohtaisesti, eikä rämpätä koko ajan päälle tai pois. Mulle parempi olisi, jos se tapahtuisi säännön muokkausvalikon kautta.

  Tällä hetkellä sääntölistaa selatessa saa koko ajan jännittää, että milloin säännöt menevät pois päältä tai päälle tahattomasti. Neuroottisesti tulee vielä selattua koko lista alusta loppuun varovasti, kun pitää tsekata, että niin ei ole tapahtunut. Tämä on tosi rasittavaa.

  Toinen juttu sääntölistaan liittyen: Missä ihmeen järjestyksessä säännöt ovat? Ei ainakaan luontijärjestyksessä eikä aakkosjärjestyksessä. Lista on tosi sekava.
 • LinhLinh Viestejä: 5Member
  monit kirjoitti:


  Tällä hetkellä sääntölistaa selatessa saa koko ajan jännittää, että milloin säännöt menevät pois päältä tai päälle tahattomasti. Neuroottisesti tulee vielä selattua koko lista alusta loppuun varovasti, kun pitää tsekata, että niin ei ole tapahtunut. Tämä on tosi rasittavaa.

  Komppaan! Eikö riittäisi on/off napit siinä sivussa, nyt tosiaan selaillessa ihan randomisti tuntuu laittavan päälle ja pois.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.