Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Ovikellon summeri soi itsekseen

Sami SiltanenSami Siltanen Member Viestejä: 14
Mystinen vika omassa kokoonpanossa ollut jo muutaman kuukauden.

Johdoton -sarjan (Lienee sama summeri kuin Nexa https://www.clasohlson.com/fi/Langaton-ovikello-Nexa-LML-710/p/Pr364915000) soi itsekseen yhden "pimpautuksen" aika tarkkaan 45 sekunnin välein kun summero on liitetty Cozify -laitteistoon.

Lähettääkö Cozify jonkun signaalin 45 sekunnin välein johon summeri reagoi?

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 964 admin
  Joskus noi 433 MHz laitteet yhdistyvät liiketunnistimeen automaagisesti. Oletko kokeillut poistaa summeria käyttöliittymästä ja sen jälkeen resetoida sen? Tämän jälkeen uudelleen paritus.
 • Sami SiltanenSami Siltanen Member Viestejä: 14
  Vika taisi alkaa tosiaan niin että tuo ovikello soi juurikin silloin kun kävelin liiketunnistimen ohitse. Tänään kuitenkin irrotin kaikki liiketunnistimet ja otin niistä paristot pois. Summerinkin poistin järjestelmästä ja asensin uudelleen. Silti ovikello jatkoi tuota 45 sekunnin välein piippaustaan.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 964 admin
  Pelkkä summerin poisto järjestelmästä ei riitä. Nollasitko sen summerin myös eli kaikkien siihen tallennettujen asetusten poisto? Siinä ei taida olla reset nappia, mutta tuolla ohjeella taitaisi onnistua:

  Delete all memory settings at the same time
   On the Receiver (chime unit) press the “Learn” button, hearing a “Du” sound and holding with the button for about 6 seconds till a second “Du” sound with LED light flashes.
   Release the “Learn” button, and press shortly the “Learn” button again, no matter sound volume is setup at any volume level or mute mode, once the deletion is completed, the receiver will indicate a “Du-Du” sound to confirm, LED light does not flash.
   All memories are deleted once at the same time.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.