Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Cozify:n vuotovahti pelasti vesivahingolta

OAsunmaaOAsunmaa Member Viestejä: 16
Tämä on positiivinen palaute Cozify:lle. Sunnuntaina aamuna sain vuotohälytyksen teknisestä tilasta. Lämminvesivaraaja oli hajonnut siten, että lämmityskierron paineet nousivat ja ylivuoto venttiili roiski vettä ulos.

Tilassa on tietysti lattiakaivo ja vesierityslattiassa, mutta jos tilanne olisi jatkunut pitkään se olisi hyvinkin voinut aiheuttaa vesivahingon, jossa rakenteet olisivat kastuneet.

Cosify:n vuotohälytyksen ansiosta pystyin sulkemaan lämpimän veden ja väliton vuoto loppui.

Toivottovasti tämä hälytys huomoidaan Tapiolan älykotivakuutuksessa perusteena poistaa omavastuu. Nyt vuodosta ei muodostunut kosteusvauriota.

Viestejä yhteensä

 • dazerdazer Member Viestejä: 26
  Tuohon älykotivakuutukseen liittyen: onko koko tuotetta enää olemassakaan? Onko tuo Cozify/Lähitapiola yhteistyö kuopattu, kun ei tunnu Lähitapiolan sivuilta löytyvän sanallakaan mainintaa.

  Aiemminhan siinä oli juurikin mm. tuo omavastuun poisto. Itse en vain saanut ainakaan päivitettyä Lähitapiolan vakuutusta, kun ei vakuutusmyyjä aikoinaan tiennyt edes mikä on Cozify. Maksan kuitenkin joka kuukausi tosta paketista, mitä lie siitä itseasiassa nykyään hyötyy...
 • kruotoiskruotois Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 109 admin
  editoi joulukuu 2019
  Hei,

  LähiTapiolan yhteistyö on edelleen voimassa.

  Älykotipaketti on kampanjaomainen tuote ja tällä hetkellä sitä ei myydä uusille asiakkaille. Yhteistyö jatkuu kuitenkin edelleen, eli LähiTapiolan myöntämät edut ja ovat edelleen voimassa älykotipaketin ostaneille.

  Lisäksi, kuka tahansa Cozifyn omistaja on vakuutusta ottaessaan oikeutettu laajan kodin turvajärjestelmän tuomiin etuuksiin LähiTapiolalta. Tällaiset etuudet määräytyvät LT:n kulloisenkin politiikan mukaan.

  Mikäli kummassa tahansa tapauksessa on ongelmia, ottakaa yhteyttä tukeemme, niin tarvittaessa selvitämme asian.

  Hyvää uutta vuotta,
  Kimmo/Cozify
 • KattinenKattinen Member Viestejä: 44
  >> Lisäksi, kuka tahansa Cozifyn omistaja on vakuutusta ottaessaan oikeutettu laajan kodin turvajärjestelmän tuomiin etuuksiin LähiTapiolalta. Tällaiset etuudet määräytyvät LT:n kulloisenkin politiikan mukaan.

  Onko tietoa mitä lisälaitteita pitää olla kytkettynä jotta LT antaa tuon edun?
 • kruotoiskruotois Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 109 admin
  editoi maaliskuu 2020
  Hei, käsittääkseni aivan tarkkaa yleistä määritelmää lisälaitteista ei vakuutusehdoissa ole. Cozifyn tapauksessa tärkeimmät vaatimukset ovat olleet murto-, vesi- ja paloturvaan liittyvät laitteet ja ominaisuudet (esim etähälytykset.)

  Kimmo/Cozify
  Post edited by kruotois on
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.