Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Murtovahti Espanjassa estämässä asunnon valtausta

samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 651 mod
Perhepiirissä oli ongelma Espanjan kesäasunnon kanssa, sillä paikallinen laki asuntojen valtaamisesta on aika mielenkiintoinen: Jos et ilmoita valtauksesta (eli joku muuttaa sinne luvatta asumaan) poliisille muutaman päivän kuluessa, ei heitä voi enää häätää vasta kun oikeuden päätöksellä, ja se saattaa kestää. Tästä syystä voi tulla ikävä yllätys kun ei pääsekään omaan kämppään, jos joku on sinne muuanut huomaamatta. Saattaisi loma (ja kämppä) mennä helposti pilalle.

No tämä tilanne on helppo ehkäistä asentamalla Cozify hubi, kolme ovitunnistinta ja liiketunnistin. Samalla lisäsin pakettiin myös palohälyttimen. Asensin kamat Suomessa, eli paritin laitteet ja laitoin niihin selkeät tarrat mihin oveen mikäkin tunnistin kuuluu. Näin asennus oli todella helppoa; pattereista liuska irti ja teipillä paikalleen. Asennus vaatii jatkuvan internetin, mutta se ei ollut ongelma.

Näin saat helposti etänä ilmoituksen, jos ovia availlaan tai liikettä havaitaan ja voit soittaa naapurille, joka tarkistaa asian ja soittaa poliisit jos asujat ovat tuntemattomia. Samalla voit tarkkailla miten asunnon lämpötila vaihtelee koska liiketunnistimessa on myös lämpömittari.


t.Samppa \ Cozify
t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.