Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Mökkipaketti ollut käytössä nyt 3 vuotta.

PsychoPsycho Member Viestejä: 4
Reilu 3v sitten tuli osteltua tuo tarjouksessa ollut mökkipaketti mökille vain mökin suojaukseen ja siihen heti yksi lisäkamera. Helppoa oli käyttöönotto mutta heti kättelyssä hieman otti pattiin kun Foscamin softan kautta olisi ollut liikkeentunistus kameroissa mutta Cozifyn kautta ei. Oletin että tulisi jossain vaiheessa mutta ei ole näkynyt. Ja kun tuli ongelmaa saada livekuvaa niin piti pudottaa kuvanlaatua vaikka yhteys ei ollut se ongelma.
Liikkeen- ja ovien aukaisutunnistimet toimii hyvin mitä tullut testailtua, samoin vuototunnistin. Lednauha toimii hyvin sähkökatkon indikaattorina kun jää aina palamaan. Hyvä toiminto ainakin meidän käyttöön.
- Kameroiden tallennukset toiminut hyvin, tallennusten siirto "käyttöön" taas ei
- Tekstari ja mailia tulee nopeaan jos joku "sääntö" hälyttää
- Jo 3v ollut samat kamerat kaupan eikä mitään kehitystä. Ei käänneltäviä/zoomattavia kameroita, joita saa jo samaan hintaan kun Foscamin settejä. Kuvanlaatuakin voisi jo hiljalleen päivittää. jokainen voinee säätää kuvanlaatua yhteyksiinsä sopivaksi.
- Kameroiden määrä; ymmärrän että nettiyhteys voi hyytyä monillakin ihmisillä mutta se pitäisi olla kumminkin mahdollisuus lisätä kameroita jos yhteydet on hyvät tai jos tarpeen mukaan haluaa vaihdella kameroita.
- Yksi Foscam FI9900 sanoi jo irti IR ledit talvella.

Siinä nyt muutama asia joka tuli mieleen. Mielellään näkisi (näin peruskäyttäjänä) jo reilua harppausta eteenpäin niin softassa kuin raudassakin.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.