Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Automaattinen valkoisen valon värisävy (Biodynaaminen rytmi) sotkee Philips Being Hue:n toiminnan?

makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
Mulla on eteisen katossa Philips Being Hue valaisin, ja huomasin että kun otin siihen käyttöön Cozifyn ominaisuuden ohjata valon värisävyä automaattisesti vuorokausirytmin mukaan, niin valaisimen toiminta sotkeutuu siten että se jää esim. päälle sen jälkeen kun liiketunnistimen kautta se on ohjattu päälle ja asetetun ajan jälkeen sen pitäisi sammua. Eli liike lakkaa, siitä alkaa aika jonka jäkkeen valo sammuu - valaisin jää kuitenkin päälle tuon ajan päätyttyä.

Kun poistin tuon asetuksen jossa värilämpötilaa ohjataan kellon kautta, poistui myös tuo ongelma että valo jäisi päälle. Muilla vastaavia havaintoja?

Viestejä yhteensä

  • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
    Ei vissiin kenelläkään muulla ole vastaavaa ilmiötä?
  • ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 152 ✭✭
    Out-of-box vastaus kun en itsellä ei vastaavaa ole, mutta en ainakaan ole kuullut tällaisesta ongelmasta mistään kautta.
    Muuten kaikki valosäännöt, tosin kaikki melkein poistin kevään aikana kun teen uusiksi pimeiden tultua, on toimineet ihan ok, ei mitään valittamista.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.