Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Ubisys ja Osram

KhkkKhkk Viestejä: 64Member, Beta-käyttäjä

Olisiko tästä Osram plugien ja Ubisys laitteiden yhteensopivuusongelman ratkaisusta mitään aikatauluja.Nyt alkaa pikkuhiljaa "nyppimään" tämä virhetilanne.12 kpl Osram Plugeja toimimattomana ja 4 muuta Osram tuotetta lisäksi.

Viestejä yhteensä

 • monitmonit Viestejä: 42Member
  Itselläni tämä oireilee siten, että Osram Plugit, Ostamin lamput + yllättäen Philipsin Hue Dimmerit katoaa Cozifyn näkyvistä. Saa toki takaisin resetoimalla. Onko sinulla joku sellainen yhteensopivuusongelma siis, joka ei katoa resetoimalla?

  Tämä laitteita kadottava bugihan on Ubisys:n releen bugi, jolle Cozify ei tietysti sinällään voi mitään. Cozifyltä kuulin meilissä sen verran, että Ubisys:n korjaus on tulossa ja jaellaan Cozifyn kautta lähitulevaisuudessa.

  Ubisys on kyllä luvattoman hidas ollut tämän bugin korjaamisen kanssa...
 • IlkkaIlkka Viestejä: 69Member
  editoi huhtikuu 25
  Mä paritin kaikki Ubisyssin S1 ja S2 -kytkimet suoraan Philips Hue -bridgeen ja sitä kautta myös Cozifyyn. Aikaisemmin ne toimi hyvin suoraan Cozifyn kanssa joten se ei ollut ongelma. Nyt vain näkyvyys on laajempi kun kytkimet on Hue-bridgessä.

  Ubisyssiltä tulee kyllä firmispäivityksiä mutta ne tulee varmaan viiveellä Cozifyn kautta. On myös Ubisys-bridge kun sain sen käytettynä halvalla ebaystä. Uusimmat Ubisys-firmikset pariutuvat Hue-bridgen kanssa. Vanhempien kanssa oli ongelmia Huen kanssa mutta ei Cozifyn.
  Post edited by Ilkka on
 • monitmonit Viestejä: 42Member
  Tuota en ollut tullut ajatelleeksikaan, että ne voisi parittaa Hue Bridgeen. Eikös Bridgen verkossa sitten ole sitä ongelmaa, että Ubisys pudottelisi muita vehkeitä verkosta?
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.