Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Team Whack

ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 152 ✭✭
Suosittelen kaikkia katsomaan. Toki aika kohdennettu hyökkäys, mutta osoittaa että ihan mitä tahansa ei kannata nettiin kytkeä.

Katso Jakso 4: Team Whack murtautuu älykotiisi Yle Areenassa:

http://areena.yle.fi/1-4664679

Viestejä yhteensä

 • uncleuncle Member Viestejä: 4
  Olipas oikein mielenkiintoinen ja helposti katsottavaksi tehty sarja! Katsoin kaikki jaksot yhdeltä istumalta. Taas kerran mietin, miksi en ole opiskellut koodaamista ja "tietokoneita" yliopistolla silloin, kun siihen oli mahdollisuus..

  Kuinka ja millaisilla virityksillä olette omat älykotinne suojanneet?

  Tuleeko mieleen mitään hyvää lähdettä, josta saisi tietoturvan perusteita opiskeltua tiivistetysti ja käytännönläheisesti?

  nimim. jotain tarttis tehdä
 • ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 152 ✭✭
  Mä kanssa katsoin kaikki kerralla, olikohan 6 jaksoa. Mulla oli jossain vaiheessa oma wifi parille pistorasialle, mutta se ei turvallisuutta sinänsä tuo. Nopeimmat helpot keinot on erillinen palomuuri, kätkeä wifi näkyvistä, riittävän pitkä salasana ja pitää laitteet ajantasalla. Ja ettei kytke suoraan julkiseen internetiin laitteita jotka ei siihen normaalisti ole tarkoitettu.

  ja jos laitteet tukee niin oma vlan, mutta se on vaatii osaamista ja käsittääkseni kuluttajille suunnatut perustuotteet ei sitä tue.
  Mikään ei tuo itsessään autuutta mutta ainakin kiusaa hyökkääjää hetken pidempään. Paras on kytkeä mahd. Vähän laitteita ja hyväksyä riskit, esim että kameralla joku voikin kuvata sinua eikä toisinpäin.

  Muita mitä suosittelen, on virustorjunta koneisiin, koneiden levyjen salaus erilisellä ohjelmalla ja ennenkaikkea säännölliset varmuuskopiot tärkeistä asiosta, kuten kuvista. Ja nyt meni jo liikaa ohi aiheen että lopetan tän romaanin :wink:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.