Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

SOMA Connect

En tunne tarkemmin taustalla olevia tekniikoita, joten kysymys: Onko Cozify yhdistettävissä teknisesti "SOMA Connect" purkkiin? Tätä ei ilmeisesti ole ainakaan tällä hetkellä tuettuna, mutta pyyntöäkään on turha esittää, jos tuo ei ole teknisesti mahdollista.

Kyse siis tästä: https://www.somasmarthome.com/products/soma-connect-blinds-control-for-amazon-alexa-apple-homekit-google-home

Ja ajatuksena olisi saada kaihtimien kääntö mahdolliseksi Cozifyn kautta: https://www.somasmarthome.com/pages/smart-tilt (tämä tuote tosin näyttäisi olevan tässä kohtaa pre-order -tilassa, mutta jos/kun se sieltä joskus tulee...)

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,107 admin
 • manifoldmanifold Member Viestejä: 2
  Jeps...Tiedän tuon Ubisysin verho-ohjaimen olemassaolosta.... Mutta mikäli olen ymmärtänyt oikein, niin ikkunan sisällä olevien 25mm olemassaolevien kaihtimien kääntöön ei oikein löydy mitään soveliasta moottoria (ei ulko eikä sisäpuolelle kaihdinrakenteeseen)?

  Ja sitten tietty tuo hintapuoli, eli minun tapauksessa kyse 6 kaihtimesta, joten pelkät ohjaimet 900€ + sähkömiehen työt + moottorit. Lienee vähintäänkin 2.000€ investointi, vaikka moottoreitakin olisi saatavilla? Soman Tilt -tuotteella ei ollut hintaa, mutta mikäli menee Smart Shades -budlen mukaan, niin kokonaisinvestointi on luokkaa max. 750€.
 • Petri LaasonenPetri Laasonen Member Viestejä: 7
  editoi heinäkuu 2020
  Soma Tilt maksaa nyt 119,00 € ja Soma Connect 49,00 €..
  https://eu.somasmarthome.com/collections/all

  Vierekkäiset ikkunat voisi ketjuttaa laittamalla ylimääräiset säätövaihteet molempiin ikkunoihin ja kääntövaijeri niiden välille U-kirjaimen muotoon... jos vain moottorissa riitää teho.
  Post edited by Petri Laasonen on
 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 54

  Nuo Soma-laitteet käyttävät Bluetooth Low Energya (BLE, ent. Bluetooth Smart), jota Cozify ei ainakaan tällä hetkellä tue (laitteisto tukee, mutta ohjelmistossa tukea ei ole).

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.