Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Gledopto led- kontrolleri

raminsramins Member Viestejä: 1
Tilasin Gledopto RGBW LED- kontrollerin testiin ja se saapui tänään. Varsin toimiva (ja edullinen!) ratkaisu led- nauhojen ohjaukseen. Paritin laitteen suoraan Cozifyn kanssa ja kaikki sujui ongelmitta ja ohjaus toimii hienosti, värilämpötilan säätö mukaan lukien. Mutta. Kun led-nauhan sammuttaa, jättää se aina viimeisen käytössä olleen värin nauhasta hehkumaan hieman. Kyseessä lienee ohjelmistopohjainen vika koska hehkuva väri on aina pelkästään viimeinen käytössä ollut. Olisikohan tähän ideoita tai ratkaisua? Kokeilin myös resetoida kontrollerin ja käynnistää Cozifyn uudelleen.

Viestejä yhteensä

 • minissinminissin Member Viestejä: 30
  Mulla vastaava RGB-CW kytkettynä HUE-GW:n ja Cozify:n ohjaamana toimii eikä vastaavaa havaittavissa.
 • Pauli HartalaPauli Hartala Member Viestejä: 8

  Halvemmissa eli ei pro-mallisissa voi ilmeisesti olla aika heikko laitteisto-ohjelmisto, esimerkiksi ihan perusominaisuuksia kuten reititys puuttuu. Cozifyn kautta voisi ehkäpä päivittää firmistä. Mulla on nyt GL-C-009, joka pariutuu hyvin c

  ozifyn kanssa. Hue-bridgen kanssa ei. Toiminnasta ei vielä mitään käsitystä. Maksoi noin 40€ onko tuo nyt sitten edullinen, jos on näin vajavaisella ohjelmistolla? Cozify ei kerro firmisversiota.

 • Pauli HartalaPauli Hartala Member Viestejä: 8

  Tässä vaiheessa GL-C-009 toimii hyvin, tässä on vain himmennysominaisuus. Ledinauha on rautakaupasta kanlux ip65-4000K yhteensä noin 10W ja 850lm eli hiukan enemmän valoa kuin yhdessä e27 hue lampussa. Elinajanodotus noin puolet hue-lampusta.


Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.