Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Lamput katoaa ja temppuilee muuten

janijani Member Viestejä: 22
Minulla on ollut nyt pitkään aika stabiili kokoonpano, jossa Hue -lamppujen lisäksi myös Ikean Trådfritä ja Osramin värinauhaa. Nyt tuli tilanne, että yksi olohuoneen 4 valaisimen ryhmästä (1,5x1,5 m ryhmä Trådfri lamppuja) on muuttunut Unreachable -tilaan ja pysyy koko ajan päällä. Samaan aikaan yksi Osramin värinauha ikäänkuin palasi edelliseen asetukseensa ja rullaa värejä. Tämä Osramin nauha ei ole Unreachable, mutta sitä ei saa nyt sovelluksesta sammutettua, vaan se menee itsestään päälle (sekä sovelluksessa että varsinainen valonauha).
Sama Trådfri valojen muuttuminen Unreachableksi on tapahtunut aiemminkin toiselle valaisinryhmälle. Nämä ovat kuitenkin näppärästi sammutettavissa perinteisellä kytkimellä, joten niiden kanssa voi elää.

Mahtaako tällä ongelmalla olla jotain yhteyttä julkaistuun Betaan (Hub versioni on 1.11.2.2, APP 1.1.1.0/1545) vai onko ihan irrallinen ongelma?

Viestejä yhteensä

  • janijani Member Viestejä: 22
    jani kirjoitti:

    Tämä Osramin nauha ei ole Unreachable, mutta sitä ei saa nyt sovelluksesta sammutettua, vaan se menee itsestään päälle (sekä sovelluksessa että varsinainen valonauha).

    Mahtaako tällä ongelmalla olla jotain yhteyttä julkaistuun Betaan (Hub versioni on 1.11.2.2, APP 1.1.1.0/1545) vai onko ihan irrallinen ongelma?

    Noniin, tämä nauha-asia selvisikin jo. Jostain syystä yöllä on mennyt teema päälle, joka näitä värejä pyörittää. Ja ongelma tietenkin poistui kun teeman sammutti.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.