Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Sähköposti-ilmoitus kun teema vaihtuu

GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
Onko mahdollista tehdä sääntö, jossa Cozify lähettää sähköposti-ilmoituksen kun jokin tietty teema menee päälle/kytkeytyy pois päältä?

Kun Cozifylla ei tällä hetkellä ole IFTTT kanavaa, olisi tämä keino liittää Cozify ko palveluun. IFTTT voi puolestaan tarkkailla sähköpostia ja aktivoida tietyn toimenpiteen sähköpostin saavuttua.

Tällä saisin esim. yhdistettyä taloutemme Arlo-valvontakamerat Cozifyihin niin että menee automaattisesti päälle kun poissa-teema kytkeytyy.

Muillekin asioille kuin teemoille, esim. laitteille, voisi lisäominaisuutena olla tuo sähköpostiviesti kun laite/toiminto/teema tms. menee päälle.

T. Henrik

Viestejä yhteensä

 • GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
  editoi tammikuu 2019
  Edit: ja mielellään vielä niin että voisi ennalta määritellä mihin sähköpostiosoitteeseen viestit lähetetään. IFTTT ei tietääkseni tue kaikkia sähköposteja, jolloin voisi luoda esim. Gmail -tilin ja ohjata Cozify sähköpostiviestit siihen.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,177 admin
  editoi tammikuu 2019
  Tuo olisikin hyvä. Hiljattain tuli sääntö, jolla saa ilmoitukset teeman vaihtumisesta joko push tai sms viestinä.

  Lisää tuonne toiveiden listalle, niin saadaan sille äänetkin kasattua.
 • GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
  Juu, löysin tuon push/sms vaihtoehdon mutta s-posti mahdollistaisi tosiaan ifttt integraation, tosin liikenne olisi yksisuuntainen Cozify->ifttt mutta parempi kuin ei mitään. Ja kun murtohälytyksestä saadaan s-posti-ilmoitus jo tälläkin hetkellä luulisi tuon ominaisuuden lisääminen olevan aika yksinkertainen toteutettava.

  Lisätään toiveiden listalle...
 • lauri_lrlauri_lr Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 20
  Hyvä ajatus, joskin puutteena olisi juuri tuo yksisuuntainen liikenne. Olen jo pitkän aikaa odotellut, että saataisiin jonkinasteinen tuki Taskerin tai IFTTT:n käytölle, joka laajentaisi Cozifyn käyttöä huomattavan paljon. Voisi esimerkiksi puhelimeen tehdä widgettejä valoille ja saada Yale Doormanista menemään Poissa- tai Koti-tilan päälle.

  Ilmeisesti IFTTT ei osaa lukea notifikaatiota tai tekstiviestejä, mutta Taskerilla pitäisi onnistua jo nyt toivomasi toiminnallisuus.
 • GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
  editoi tammikuu 2019
  Tasker on minulle täysin tuntematon, joten en oikein osaa siihen kommentoida. Mutta juuri kuten lauri_lr sanoi olisi kommunikaatio yksisuuntainen, mutta oikean IFTTT-kanavan toteutuksen ollessa hankala olisi tämä yksisuuntainen kommunikaatio parempi kuin ei mitään, oletettavasti aika helposti toteutettavissa ja avaisi monia uusia mahdollisuuksia Cozify-käyttäjille.
 • SilSamSilSam Member Viestejä: 33

  Neljä vuotta vierähtänyt, onko tähän kukaan keksinyt ratkaisua?

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,177 admin

  Tämä on kyllä mennyt unhon yöhön. Olen käyttänyt tähän mennessä push ja tekstiviesti-ilmoituksia tiettyjen teemojen vaihtumisesta. Tyytynyt näihin, kun ei ole ollut tarvetta IFTTT yhteensopivuudelle

 • SilSamSilSam Member Viestejä: 33

  Harmi, tarve olisi kertoa IFTTT:lle kun teema vaihtuu, IFFTT osaisi sitten käskyttää VILPiä.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,177 admin
  editoi tammikuu 25

  Voiskos tuon kiertää seuraavalla tavalla: teema 1 ohjaa teemaa 2. Teema 2:ssa kamera ottaa samantien kuvan, joka lähetetään spostiin. Tai laitevahti valvomaan kameraa. Laitevahti ja kamera ainakin lähettävät spostiin.

 • SilSamSilSam Member Viestejä: 33

  Tuli ratkaistua asia Shellyjen ja webhookin avulla.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.