Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Sähköposti-ilmoitus kun teema vaihtuu

GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
editoi tammikuu 2019 kohteessa Kysy Cozifyltä
Onko mahdollista tehdä sääntö, jossa Cozify lähettää sähköposti-ilmoituksen kun jokin tietty teema menee päälle/kytkeytyy pois päältä?

Kun Cozifylla ei tällä hetkellä ole IFTTT kanavaa, olisi tämä keino liittää Cozify ko palveluun. IFTTT voi puolestaan tarkkailla sähköpostia ja aktivoida tietyn toimenpiteen sähköpostin saavuttua.

Tällä saisin esim. yhdistettyä taloutemme Arlo-valvontakamerat Cozifyihin niin että menee automaattisesti päälle kun poissa-teema kytkeytyy.

Muillekin asioille kuin teemoille, esim. laitteille, voisi lisäominaisuutena olla tuo sähköpostiviesti kun laite/toiminto/teema tms. menee päälle.

T. Henrik

Viestejä yhteensä

 • GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
  editoi tammikuu 2019
  Edit: ja mielellään vielä niin että voisi ennalta määritellä mihin sähköpostiosoitteeseen viestit lähetetään. IFTTT ei tietääkseni tue kaikkia sähköposteja, jolloin voisi luoda esim. Gmail -tilin ja ohjata Cozify sähköpostiviestit siihen.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  editoi tammikuu 2019
  Tuo olisikin hyvä. Hiljattain tuli sääntö, jolla saa ilmoitukset teeman vaihtumisesta joko push tai sms viestinä.

  Lisää tuonne toiveiden listalle, niin saadaan sille äänetkin kasattua.
 • GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
  Juu, löysin tuon push/sms vaihtoehdon mutta s-posti mahdollistaisi tosiaan ifttt integraation, tosin liikenne olisi yksisuuntainen Cozify->ifttt mutta parempi kuin ei mitään. Ja kun murtohälytyksestä saadaan s-posti-ilmoitus jo tälläkin hetkellä luulisi tuon ominaisuuden lisääminen olevan aika yksinkertainen toteutettava.

  Lisätään toiveiden listalle...
 • lauri_lrlauri_lr Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 20
  Hyvä ajatus, joskin puutteena olisi juuri tuo yksisuuntainen liikenne. Olen jo pitkän aikaa odotellut, että saataisiin jonkinasteinen tuki Taskerin tai IFTTT:n käytölle, joka laajentaisi Cozifyn käyttöä huomattavan paljon. Voisi esimerkiksi puhelimeen tehdä widgettejä valoille ja saada Yale Doormanista menemään Poissa- tai Koti-tilan päälle.

  Ilmeisesti IFTTT ei osaa lukea notifikaatiota tai tekstiviestejä, mutta Taskerilla pitäisi onnistua jo nyt toivomasi toiminnallisuus.
 • GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
  editoi tammikuu 2019
  Tasker on minulle täysin tuntematon, joten en oikein osaa siihen kommentoida. Mutta juuri kuten lauri_lr sanoi olisi kommunikaatio yksisuuntainen, mutta oikean IFTTT-kanavan toteutuksen ollessa hankala olisi tämä yksisuuntainen kommunikaatio parempi kuin ei mitään, oletettavasti aika helposti toteutettavissa ja avaisi monia uusia mahdollisuuksia Cozify-käyttäjille.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.