Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Laitteita hukkuu

dognosedognose Member Viestejä: 13
Lisäsin pihavajaan muutaman ikean lampun ja sen jälkeen on alkanut esiintyä temppuilua. Satunnaisesti jokin kolmesta lampusta hukkaa yhteyden. Vajan Osram pistorasia on myös jättäneet pariin kertaan auton lämmittämättä. Mites saisi zigbee- verkon reitittämään kaikki yhteydet uusiksi? Ikean lamput kun piti parittaa hubin vieressä ja siirtää sitten sijaintipaikkaansa.

Viestejä yhteensä

  • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
    editoi joulukuu 2018
    Minkäslaisista etäisyyksistä nyt puhutaan? Esteitä välissä?
    Lamput eivät ole parhaita verkon luojia. Itse parantaisin verkkoa juurikin noilla Osramin pistorasioilla.

    Kaikki yhteydet uusiksi saat helposti, kun otat virrat Hubista pois muutamaksi minuutiksi. Pidät vain huolen, että kaikki zigbee laitteet saavat virtaa, esim valokatkaisimet eivät ole off asennossa.
  • IlkkaIlkka Member Viestejä: 77 ✭✭
    Täällä myös kaikki Osram Plugit tippuivat pois verkosta. En tiedä että onko ongelma yhteydessä pariin Ikean kaukosäätimeen jotka lisäsin järjestelmään.
  • dognosedognose Member Viestejä: 13
    Ongelma näyttää olevan juuri nuo uudet lamput ja niiden sijainti. Vajassa on ennestään kaksi osramin plugia, talon puolella seinää. Nyt uudet ulkolamput ovat taloa lähinnä. Kokeilin bootata hubia, lähti toimimaan kunnolla vasta kun olin katkaissut virran ulkovaloista. Vaikuttaa tosiaan siltä että lamput eivät ole parhaita verkon solmukohtina.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.