Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Proove/Telldus lämpötila-antureiden paritusongelmat

TombaTomba Member Viestejä: 50
Posti toi tänään seuraavat anturit joiden pitäisi olla yhteensopivia cozifyn kanssa:
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/15798/fsktf/TELLDUS-313291-uima-allasmittari
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/6945/fskqx/TELLDUS-313159-lampotila-kosteusanturi

Olen tämän päivän aikana yrittänyt parittaa kumpaakin anturia ohjeiden mukaan kymmeniä kertoja. On kokeiltu eri paristoilla, eri kanavilla sekä eri välimatkoilla 10cm - 10m hubiin. Kertaakaan ei kumpaakaan anturia ole ilmestynyt laitelistaan. En oikein usko että kumpikin laite voisi olla viallinen. Avasin lampotila-kosteusanturin ja tarkistin että antenni on suorassa. Toimivatko tuoreet kappaleet muilla ok? Olisiko mahdollista että laitteissa olisi jokin muuttunut viime aikoina? Tuossa uima-allasmittarin verkkokauppa.com arvostelussa on myöskin kohtalotoveri kirjoittanut että kahdella kappaleella ei saanut kumpaakaan toimimaan.

Ostaisin mielelläni paljon kalliimmat Zigbee (tai Zwave sitten kun tuki tulee) anturit jos niitä vain olisi yhteensopivuuslistalla. Tarvitsen sekä ulko- että sisälämpötilat käyttöön. Muussa tapauksessa olisin korvannut tuon lämpötilamittarin tällä: https://www.cozify.fi/products/develco-thermometer-and-humidity-sensor

433 radio tuntuisi hubissa olevan kunnossa sillä tämä toimii moitteetta: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/67494/jnjxm/TELLDUS-313447-etaohjattava-ulkopistorasia

Ostin tuon 433 ulkopistokkeen vain testin vuoksi ja varsinainen tarve hoituu tällä:
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/8544/kbvfj/Osram-Smart-Plug-etaohjattava-pistorasia-ulkokayttoon

Mikäs nyt neuvoksi lämpötilojen suhteen?

Viestejä yhteensä

  • Valinnat
    PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,205 admin
    Tuosta 313159 mallistahan moni on täällä valitellut, ettei sitä saa paritettua. Alkaa vähän vaikuttamaan, että jotain on muuttunut, koska tuossa uima-allas mittarissakin esiintyy samoja ongelmia.
    Laita viestiä tukeen, jos vaikka ennättäisivät vastaamaan. Täällä palstalla on ollut viime päivät hiljaista järjestävän seuran puolesta.
    Itse seuraan lämpötiloja ja kosteutta liiketunnistimien avulla, niin ei tarvitse erillistä laitteita. Hue näyttää lämpötilat ja Nyce lämmön ja kosteuden. Niiden lisäksi hoitavat tietysti valojen, kameroiden ja pistorasioiden ohjauksen.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.