Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Lämminvesivaraajan ja ilmalämpöpumpun ohjaus

Uutena vielä Cozify hub ostopäätöstä harkitsevana kaipaisin selvennystä pariin aiheeseen:

Lämminvesivaraajana Jäspi Solar 300 ja kiinteistössä aikasähköliittymä pörssisähköllä. Eli toive olisi saada lämminvesivaraajan vastus kytketyksi esim. 3:00-6:00 nykyisen automaattisen yösähköajan sijaan. Energian hinta kun kuitenkin on jonkin verran edullisempaa tuolloin ja näin aamuyöstä lämmitettynä olisi varaajan veden lämpö vielä illallakin klo 19-21 korkeampi. Onko tällaista joku toteuttanut? 3kW ylävastusta pitäisi päästä ohjaamaan.

Toshiban ilmalämpöpumppu päälämmöntuottajana ja AirPatrol löytyy. Voisiko AirPatrol korvata jollain Cozifyn tukemalla ohjaimella? Jotain haulla löysin mutta onko tilanne muuttunut? Halu olisi käyttää etäämmällä olevaa yhtä tai kahta lämpötila-anturi joiden mukaan pumpun pyyntiä ja puhallustehoa pystyisi säätämään. Nyt kun pumpun sijoittelu on sellainen että lämmönsäätelyssä olisi parannettavaa keittiöosan sekä yhden makuuhuoneen lämmön kannalta. Jos lämpötila laskee määriteltyyn alaraja-arvoon näillä alueilla pyyntiä kohotettaisiin ja vastaavasti yläraja-arvon saavutettua pyyntiä voitaisiin laskea.

Muuten laitetta olisin ajatellut valaistuksen sekä hälytysten ohjaukseen. Nämä on ilmeisen hyvin toteutettu lueskelun perusteella.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.