Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Mesh verkko autotalliin asti

Hankin autotalliin Ikean liiketunnistimen mutta on ilmeisesti verkon ulkopuolella kun ei näytä liikettä havaitsevan. Aiemmin autotallissa ollut prooven 433 mhz liiketunnistin. Sekin toiminut suht hyvin mutta välillä se kadottaa yhteyden. Sehän on sentään suoraan yhteydessä hubiin. Kokeilin käyttää hubista virrat pois, jotta mesh verkko rakentuisi uudelleen ja lähellä olevat ulkovalot välittäisi viestit mutta ei auttanut. Lähin philipsin ulkovalo on noin 6 m päässä autotallista joten ei pitäisi olla liian pitkä matka. Miten tämän Ikean liiketunnistimen saisi autotallissa toimimaan?

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,164 admin
  editoi marraskuu 2018
  Pistorasiat ovat hyviä verkon ylläpitäjiä, parempia kuin valot. Laita väliin esim Osram plug ja testaa toimiiko sitten luotettavammin. Tuota pistorasiakikkaa on suositeltu tälläkin palstalla verkon kattavuuden ja luotettavuuden parantamiseksi.
  Kahdella tietysti luotettavammaksi. Nythän niitä on helppo hyödyntää joulu/vast valojen yhteydessä. Keväällä sitten jättää pistorasiat vain paikoilleen.
  Jos innostuit kokeilemaan, laita tänne viestiä toimiko.
 • puhtimpuhtim Member Viestejä: 40
  Ostin kaksi osramin pistorasiaa. Toisen laitoin talon sisälle mahdollisimman lähelle autotallia ja toisen autotalliin. Nyt liiketunnistin toimii hyvin :)
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.