Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Cozify IOS App

ArtwaveArtwave Member Viestejä: 17
Softa pyytä päivittämään ja avaa AppStoren, softa kuitenkin on ajantasalla (1.1.1.0/544) ja AppStoresa vain mahdollisuus avata sovellus. Uudelleen asennuskin on kokeiltu.
Ei lähde pelaamaan laisinkaan emännän iPhoneSE:ssä, omassa se kuitenkin pelaa hyvin.

Viestejä yhteensä

 • vesa_cozifyvesa_cozify Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 48 mod
  Hei

  App Store asennus ei toimi beta-version kanssa ihan oikein... koska beta-versiot jaellaan Applen Testflightin kautta. Jos Testflightin kautta ei ole jostain syystä saatu Hubia vastaavaa appis versiota, niin appis koittaa mennä Appstoreen (appis ei tiedä olevansa jaeltu Testflightin kautta).

  Mutta Testflight näyttää teillä iPhoneSE:ssäkin tuota 1.1.1.0/544?
  Jos ei, niin voisitko laittaa vielä tiketin ja siinä Apple ID (email) jota tuossa iPhoneSE:ssä käytetään - niin tarkistan, että se löytyy beta käyttälistalta.

  Ystävällisesti Vesa/Cozify
 • ArtwaveArtwave Member Viestejä: 17
  Moi,
  Kiitos nopeasta vastauksesta, korjaan hieman edellistä, itse siis käytän beta-versiota, (testflight versiota) ja tuon version katsoin omasta puhelimestani, muistin että omassa puhelimessanikin on official versio.
  Mutta nyt on kyse emännän puhelimsta ja hän ei ole beta-testaaja, eikä siis käytä testflight versiota, joten en nyt ole aivan varma hänen versiostaan. Hänellä siis AppStoresta asennettu viimeisin versio (tänä aamuna asennettu).

  -Arto-
 • vesa_cozifyvesa_cozify Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 48 mod
  Silloin emännän puhelimen Cozify appi ei voikkaan toimia Beta version Hubia vasten - App Storessa on ladattavissa vain virallinen versio, jossa HUB API on pienempää versiota kuin kotonanne olevassa Beta version Hub:ssa. Ja siksi appis pyytää päivitystä.

  Voisitko luoda tiketin ja mainita siinä Apple ID (email osoite), jota tuossa iPhoneSE:ssä App Storeen käytetään - niin lisäämme sen testflight betakäyttälistalle.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.