Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Osramin lamppujen himmennys toimii ja ei toimi teema pohjaisesti

ToRoTiToRoTi Member Viestejä: 6
Minulla on ulkovaloina kaksi Osramin himmennettävää poltinta. Ensimmäinen teema säätee ne auringonlaskun/nousun mukaan 50% teholle ja toinen teema tunnin myöhemmin 5% teholle. Ongelmana on että melkein joka yö jossain vaiheessa jompi kumpi lamppuu pomppa 100% teholle. Tämä tapahtuu toistuvan epäsäännöllisesti. Ainoa tapa korjata se on käsin säätää lamppuja takas 5%. Lisäksi tämä tapahtuu lamppu kohtaisesti. Eli toinen saattaa olla pompannut 100% ja toinen edelleen teeman mukaisessa 5%.

Toimiiko tuo teema ohjaus niin että se lähettää ohjauksen lampulle vain kerran vai tekeekä se sitä toistuvasti jollain intervallilla? Ja olisiko joku toinen tapa parempi rakentaa ohjaus yöulkovaloille?

Viestejä yhteensä

 • ToRoTiToRoTi Member Viestejä: 6
  Saman ongelma jatkuu...
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  https://forum.cozify.fi/discussion/742/ulkovalojen-kirkkauden-saeaetoe-liiketunnistimella#latest
  Tästä ketjusta löydät helpon ohjeen, kuinka toteuttaa kahdella teemalla eri valotehot. Sinulla on nyt se ajastettuna, mutta tuossa esimerkissä toinen teema syttyy liiketunnistimella. Vaatii vain pientä säätöä.

  Tuosta aloitusviestistäsi ei käynyt ilmi, oletko ajastanut ensimmäisen teeman sammumaan samanaikaisesti kun toinen syttyy. Vai pinoutuvatko teemat eli uudempi menee päälle ja kun se päättyy, käynnistyy alkuperäinen. Jos sinulla on lampun perusasetus 100 % kirkkaudella, saattaa teemojen ajastuksien takia se pompata päälle. Tuo lamppukohtaisuus tekee tästä vielä haastavamman.
 • ToRoTiToRoTi Member Viestejä: 6
  Teemat pinoutuvat. Lisäksi on kolmas teema liiketunnistimesta aktivoituva joka nostaa 100%. Tuon lisätty myöhemmin ja ei ole vaikuttanut tuohon alkuperäiseen ongelmaan. Pitää tarkistaa mikä on oletus teho lampuilla kun mitään temaa ei ole päällä.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.