Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Centralite-ovikosketin/Cozify temppuilee

jermu2jermu2 Member Viestejä: 8
Viimepäivinä on ilmestynyt todella ikävä vika, eli satunnaisesti (useasti päivässä) kotoa pois ollessa cozify ios-appi ilmoittaa aiheetta, että ovi (Centralite ovikosketin) olisi auki (tämä vika taisi tulla uusimman versiopäivityksen jälkeen).
Tiedän varmaksi, että ovi ei aukeile itsestään eikä kukaan sitä aukaise.
Pariston jännite näyttäisi olevan ok, ja puolitoista vuotta tätä ennen toiminut täysin ongelmitta.

Olisiko jotain ajatusta mistä tällainen voisi johtua?

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Antaako ko ilmaisin luotettavan ilmaisun silloin kun siinä on tosiasiallisesti liikettä? Eli seuraa sovelluksesta samalla kun avaat ja suljet ovea. Jos ilmaisut eivät lähentele 100 % testatessa, niin eivät ne sitä varmasti ole poissaollessakaan.

  Millainen etäisyys sillä on hubiin? Entä esteet välissä?
  Minulla on itsellä 433 MHz ovitunnistin, tosin aika kaukana, ja se kyllä elää ihan omaa elämää. Tuon Centraliten kyllä pitäisi olla moninkertaisesti luotettavampi.
 • jermu2jermu2 Member Viestejä: 8
  Kyllä se toimii aina tositilanteessa, aina lähtiessä kotoa ja saapuessa, ilmoitukset toimii niinkuin pitää, yhtään ilmoitusta ei ole jäänyt väliin.. Hubiin matka ei ole lisääntynyt (n. 3m avointa tilaa, noin 1,5v toiminut moitteetta), mitään ns. häiritseviä laitteita ei ole tullut ko. aikana, muut laitteet (esim. philips motionsensor 1,5m päässä on toiminut kokoajan niinkuin on ”käsketty”..
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Tuo nostaa vaikeuskerrointa vianmäärittämiseen. Mikäli noita vastaavia ongelmia ei esiinny muilla, kannattanee vikaa alkaa etsimään siitä tunnistimesta.
  Oletko kokeillut poistaa tunnistimen hubista ja paristot laitteesta > uudelleen paritus.
  Parisen vuotta sitten oma Centraliten liiketunnistin alkoi hillittömän tulen ja se söi paristoja kuten vanhan ajan pajatso. Siinä ei auttanut muu kuin heivata laite roskiin.
 • jermu2jermu2 Member Viestejä: 8
  En ole vielä kokeillut, se tässä nyt sitten on edessä. Toivottavasti auttaa, ei meinaa kumminkaan mikään ihan ilmainen ole tuo tunnistin.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Jep, varsin hinnakas. Oletan, että olet ostanut sen Cozifyn kaupasta. Mikäli laite ei ala toimimaan, kannattaa kysyä laitteen vaihtoa vastaavaan. Takuukirjaukset eivät hyppää tuolta laitteen kohdalta esille, mutta omat kokemukset heidän kaupankäynnistä ovat reiluja.
 • jermu2jermu2 Member Viestejä: 8
  Oikein oletat, täytyy pitää mielessä mikäli ei ala toimii.
 • ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 153 ✭✭
  Itsellä oli kanssa ongelmaa kunnes tajusin että teippaus petti vaikka ei silmiin nähden ollut irti. Vaihdoin teipin ja toiminut. Toki jos oot ruuvannut kiinni niin asia on eri.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.