Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Vuorokauden mukaan vaihtuva valosävy vaikeuttaa lampun sammuttamista

Teemu OksanenTeemu Oksanen Member Viestejä: 2
editoi syyskuu 2018 kohteessa Support
Uuden Cozify-version mukana tullut vuorokauden mukaan vaihtuva valosävy (biodynaaminen rytmi) oli mielenkiintoinen ominaisuus - kiitos siitä! Törmäsin kuitenkin ongelmaan, että kun kyseinen ominaisuus on päällä (jatkuvasti päällä olevan teeman avulla), ei lampun sammuttaminen Cozifyn "ohi" esimerkiksi Alexalla tai Philips Hue Bridgeen liitetyllä säätimellä onnistu ilman mutkia.

Jos vaihtuva valosävy on päällä ja (i) käsken Amazonia sammuttamaan valon tai (ii) sammutan valon Hue Bridgeen kytketystä säätimestä, niin valo kyllä sammuu, mutta syttyy suurella todennäköisyydellä uudelleen noin sekunnin kuluttua. Valo pitää sammuttaa tilanteesta riippuen pari-kolme kertaa ennen kuin se sammuu oikeasti. Cozify-appin kautta se sammuu heti ensimmäisestä kerrasta.

Tämä ongelma liittyy ehkä jotenkin siihen, että Cozify säätää valon sävyä samanaikaisesti muualta tulevan valon sammutuskäskyn kanssa. Vai onko muita ehdotuksia? Miten tämän ongelman saisi korjattua?
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.