Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Työn alla -lista

GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
Olisiko mahdollista ylläpitää jonkinlaista listaa laitteista/ominaisuuksista jonka tukea on aloitettu työstämään? Käyttäjien toiveita on paljon ja ymmärrettävästi kaikkea ei voi tehdä kerralla. Täällä listalla käyttäjät saisi nopealla vilkaisulla tietää minkä laitteden tukea tai mitä minaisuuksia on jo ryhdytty työstämään.

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
 • GreyDreyfusGreyDreyfus Member Viestejä: 38
  Kiitos tiedosta, en ollut tuota ehdotusta nähnyt. Tosin tuosta ideasta vaikuttaisi olevan jo tovi joten ilmeisesti tuollaista ei ole tulossa. Release notes kun ainoastaan kertoo mitä päivityksiä on julkaisuun ohjelmistoon tuotu, ei mitä päivityksiä on tulossa. Minulla on hieman oma lehmä ojassa kun toivoisin muutaman tuotteen lisäätävän tuettujen laitteiden joukkoon niin ei tarvitsisi erikseen kysellä niiden toteuttamisen aikataulusta.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Jep, hyvähän tuota on pitää esillä. Laitteiden ja HUB:in eri toimintojen testissä olevien ja testiin tulevien lista kiinnostaa monia.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 649 mod
  Olen yritänyt lisäillä Toiveiden äänestys -listan viesteihin kommentteja, kun joku asia on työn alla ja näyttää varmalta, että se tulee seuraavaan päivitykseen. (Esim. Nyt seuraavaksi Ikean kaukosäädin.)

  Osa työn alla olevista parannuksista on niin konepellin alla, että niitä on hankala konkretisoida, muten kuin esim. "luotettavuuden parantaminen". Ja sitä teemme jatkuvasti, sillä vaikka ZigBee on paljon parempi kuin 433MHz, niin ei sekään vielä täydellinen ole ja pyrimme tekemään parhaamme että laitteet keskustelevat keskenään sujuvasti.

  Toiveissamme on myös että joskus tulevaisuudessa laitetuen lisäämisen voisi ulkoistaa, eli että asiakkaat ja muut kehittäjät voisivat niitä tehdä itsekseen. Harmi vain että laitetuki on usen bugien korjaamista sillä laitteet eivät useinkaan toimi standardin mukaan (tai sitten ne toimisivat jo heittämällä) ja tuon häiriökäyttäytymisen korjausta on todella hankala määritellä sellaiseksi, että tuen lisääminen onnistuisi pelkän konfiguraation avulla (ne vaan voi olla niin uskomattoman monella tapaa "rikki").

  t. Samppa \ Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.