Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Videoiden exporttaaminen ei onnistu

Juha OravaJuha Orava Member Viestejä: 3
Yritän jakaa valvontakameran ottamaa videota Share-toiminnolla, mutta toiminto ei suostu jakamaan videota. Jakotoiminto lähettää esim. Google Drive palveluun pelkästään Cozify video.txt -tiedoston. Onko palveluss bugi vai onko kyseessä User Error?

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Pitihän se itsekin testata. Jako ei tosiaan toimi. Kokeilin Google Driven, OneDriven, iCloudin ja sähköpostin. Mihinkään niistä ei tuo jako onnistunut. Sovellukseen tulee kyllä jaettu -ilmoitus, mutta mitään tietoa ei siirry.
 • AMRAMR Member Viestejä: 57
  Sama täällä, jako ei muodossa tai toisessakaan onnistu.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Sama vika, tosin mun tapauksessa iOS 12 beta käytössä. Tässä betassa nyt ei näy edes livevideot... :sweat_smile:
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  editoi elokuu 2018
  Livevideot näkyvät iOS 11.4.1 versiossa, muttei uusimmassa 12 public betassa. Kummassakaan tuo jako ei toimi. Hyvin kyllä pystyy valitsemaan miten klipin haluaa jakaa, mutta itse toimintoa ei sitten tapahdu. Video jaettu -ilmoitus kyllä tulee näyttöön. Sillä ei näytä olevan vaikutusta miten videon haluaa jakaa.
 • LariLari Member Viestejä: 22
  Ei tosiaan mullakaan toimi videoiden jako tai tallennus, tallentuu samainen tekstitiedosto Androidilla ja iPadilla ei tapahdu mitään. Live toimii, samoin klippejä voi katsella. Laitoin tukeen viestiä 31.8., kun en hoksannut täältä katsoa. Ei vastausta ainakaan vielä.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Jotenkin jo tottunut siihen että täällä forumilla ei kovin nopsaan saa "virallista" vastausta, mutta jos viikossa ei tule tuestakaan vastausta niin se on jo melko pitkä aika? :worried: Kamerapalvelu taisi olla kuitenkin maksullinen ominaisuus jos en pahasti väärin muista. :grimace:
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Tämän voisi jo korjata. Livenäkymän käyttökin on vielä mahdotonta iOS12 versiolla.
 • LariLari Member Viestejä: 22
  Eilen tuli viesti, että vika löydetty ja korjattu. Ei ollut kuulemma vika applikaatiossa eikä hubissa, joten kumma jos ei vieläkään pelitä sulla. Mulla meinaan nyt toimii androidilla.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Lari kirjoitti:

  vika löydetty ja korjattu. Ei ollut kuulemma vika applikaatiossa eikä hubissa,

  No kertoivatko missä mahtoi vika olla, vai jäikö arvailujen varaan? :trollface:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.