Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Philips Hue Motion jumittaa

monitmonit Member Viestejä: 94
Oire: Philips Hue Motion -liiketunnistin näyttää koko ajan liikettä Cozifyn käyttöliittymässä.

Patterit juuri vaihdettu 2 päivää sitten eli virtaa on.

Cozify sanoo laitteesta seuraavaa:
Laitteen päälle-tila päivittynyt: 11.8.2018 20.54.52
Laitteen pois-tila päivittynyt: 11.8.2018 20.54.15
Laite havaittu viimeksi: 13.8.2018 10.52.39 (= juuri pari minuuttia sitten)

Mitä tästä pitäisi päätellä? Onko laite rikki? Selvästi viesti kulkee koko ajan, koska "Laite havaittu viimeksi" päivittyy koko ajan muutaman minuutin välein. Mutta päälle- ja pois-tilat eivät päivity.

Viestejä yhteensä

 • monitmonit Member Viestejä: 94
  Ainiin ja vehje on resetoitu ja uudelleenliitetty juuri tuolloin 11.8. Näköjään toimikin pari tuntia kunnes juuttui tuohon päälle-asentoon.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Mulla teki yksi sisätiloissa oleva Hue Motion viimeyönä samaa, ihmettelin kun eteisen valo oli jatkuvasti päällä vaikkei liikettä näy. No Hubin mukaan anturi ilmoittaa liikkeestä jatkuvasti, ja tuo tokeni vasta kun nousin ylös ja kävelin anturin ohi, sen jälkeen se lopetti tuon olemattoman liikkeen ilmoittelun.

  Ohjelmistoversioksi kertoo 66.0.73.224 ja pariston jännite 2,8V.
 • monitmonit Member Viestejä: 94
  Laite kyllä lähti taas uudelleen pelittämään resetoinnin jälkeen, mutta olisihan se silti kiva ymmärtää, mitä tuo data merkitsee. Onko se Hue Motionin vika vai Cozifykö tässä temppuilee?
 • skoveroskovero Member Viestejä: 21
  Näitä tapahtunut itselläkin useamman kerran menneen kesän aikana ja ongelmaan auttanut vain motionin resetointi.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Ettei tuossa liiketunnisimen .224 -firmisversiossa olisi jotain häikkää? Täälläkin esiintynyt kummittelua. Sitä ei saa toistettua, vaan esiintyy satunnaisesti.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Eilen teki mulla taas tuo eteisen tunnistin saman (eli näki olemattomia), no melkein kuukauden toimi ongelmitta (tai sitten en vaan ole sitä huomannut).

  Ei välttämättä liity mitenkään tähän; eilen lisäsin ulos yhdelle valonheitimelle Osramin vesitiiviin Zigbee pistorasian ja sille tulee ohjaus lipan alla olevalla Hue Motionilla, se on nyt muutaman kerran tehnyt sellaista että reagoi useamman sekunnin viiveellä liikkeeseen, eli valo ei syty vaikka liikkuisi anturin kodalla. En ole ehtinyt katsoa softasta näkeekö anturi tuolloin, kun viive on vain jokusen sekunnin. Syy tässä tapauksessa saattaa tietty olla tuo Osramin pistorasiakin, se voi olla Zigbee verkon kantaman rajalla, pitää koittaa tutkia asiaa lisää.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Edelliseen viestiin liittyen, tänään ehdin kurkata Cozify apista Hue Motionin tilan kun ohjatut valot/pistorasiat ei siihen heti reagoineet - liiketunnistin ei havainnu liikettä, näytti siltä että se ei ole linjoilla ja kesti hetken ennen kuin se taas reagoi liikkeeseen.

  Paristot siihen on vaihdettu jo aiemmin tänään. Ohjelmistoversio 66.0.73.224.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.