Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Ubisys J1

IlkkaIlkka Member Viestejä: 77 ✭✭
Hei,

Miten hyvä on Cozify-Apin Ubisys J1-ohjaus? Voiko sitä käyttää myös manuaalisesti niin että antaa käsiohjauksella lyhyitä pulsseja?

t:Ilkka

Viestejä yhteensä

 • IlkkaIlkka Member Viestejä: 77 ✭✭
  editoi kesäkuu 2018
  Moi,

  Nyt tuli hankittua Ubisys J1 ikkunan ulkopuolella olevien sälekaihtimien ohjaukseen.  Ohjaus toimii kun Cozifyn asetuksissa on ”Ulkoverho, 2 moottoria (ylös/alas)”.

  Mutta haluaisin saada sälekaihtimet toimimaan niin että niitä voi avata hiukan raolleen (kääntö). Homman saa toiminaan nyt niin että laitaa ensin sälekaihtimet kokonaan alas ja sen jälkeen avaa hiukan ajamalla 99% asentoon.

  Onkohan tässä mitään muuta keinoa? ”Sälekaihdin ylös/alas ja kääntö” asetuksella ei alkanut toimimaan ollenkaan. Pitäisiköhän sitä vielä vain kokeilla lisää?

  t:Ilkka
  Post edited by Ilkka on
 • IlkkaIlkka Member Viestejä: 77 ✭✭
  nyt toimii oikein kun vaihdoin "Sälekaihdin (ylös/alas ja kääntö)" -asetukseen. En tiedä että mikä oli ongelma alussa. Ehkä käyttäjässä.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 649 mod
  Hienoa että sait toimimaan alkuvaikeuksien jälkeen.
  Asetusten jälkeen pitää ajaa kalibrointi, jolloin J1 liikuttaa heron ylös ja alas mitaten liikkumiseen kuluvat ajat.

  Verhoja on niin monenlaisia ettemme ole pystynee kaikkia tyyppejä testaamaan, joten kiitos että kerroit kokemuksistasi täällä foorumilla.

  t.Samppa
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.