Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

iOS 11.3 version softa jumittelee

makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
Onkos kukaan muu havainnut samaa, eli iOS 11.3 versiossa käy usein niin, että jos Cozify appi on päällä ja käy välillä toisessa softassa (tai lukitsee luurin) niin Cozifyn appiin paluun jälkeen se jumittaa niin että esim. sivua ei saa vieritettyä alaspäin ennen kuin lopettaa Cozifyn ja aukaisee sen uudestaan? Jää sellaiseen tilaan että jotain voi tehdä ja jotain ei, sivua voi vaihtaa pyyhkäisemällä yleensä tuon pystysuuntaisen vierityksen jumimisen aikanakin, mutta osa toiminnoista ei suostu pelaamaan.

Viestejä yhteensä

 • tsniemitsniemi Member Viestejä: 4
  Täysin saman efektin olen huomannut iPhone 8:ssa (iOS11.3), vieritys pystysuunnassa ei aina toimi. Kun appin sulkee task switcherista ja käynnistää uudelleen niin vieritys ja muut toiminnot pelaa taas ok kunnes teet välillä jotain muuta... iPhone 5S toimii kuitenkin ihan normaalisti kokoajan, siinä myös iOS 11.3.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  editoi huhtikuu 2018
  Sama versio ja samat vaivat. X kyseessä. Ilmenee satunnaisesti.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Cozifyltä varmaan joku osaisi kertoa milloin tämä vika saadaan korjattua?
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Lyhyen kokemuksen perusteella tämä bugi on vissiin saatu korjattua viimeisimmän päivityksen myötä? Miten on muilla käyttäjillä, vieläkö kiusaa?
 • AMRAMR Member Viestejä: 57
  Nyt vasta hoksasin, että tällainenkin keskusteluketju on olemassa. Näin jälkeenpäin muisteltuna kerran tai kahdesti huhtikuussa (oisko ollut kuun puolivälin paikkeilla) mainittuun näytön jumimiseen törmäsin, mutta asia ei mitenkään kiinnittänyt huomiotani kun se sen verran harvoin tapahtui. Sittemmin ei ole ollut kyllä ollenkaan moista ongelmaa kertaakaan havaittuna.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Jep, bitti on oiennut. Ei ole jumitellut. Iän kaikkisen vanha vaiva on kyllä tallella: tökkäse laitetta ja paria riviä alempi laite käynnistyy.
 • AMRAMR Member Viestejä: 57
  Mielenkiintoista, mulla ei tuollaista hutikuti -efektiä ole iPhone SE:ssä. Yläreunassa kosketusherkkyys (tai paremminkin sen puute) on ongelma, mutta se on IOS:n ongelma ja vaivaa joka sovellusta ja itse GUI:ta. Pari IOS päivitystä sitten tilanne hiukan parani, mutta ei silti ole niin herkkä kuin joku 5-6 päivitystä sitten.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.