Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Kesäaika

jakeroljakerol Member Viestejä: 30
Auringonlaskuun kytketyt teemat käynnistyvät tunnin myöhässä. Virhe tuntuu alkaneen kesäaikaan siirtymisen jälkeen.

Hubin aikavyöhyke on valittu pääkaupungin mukaan oikein, tarkistin juuri. Aikaisemmin kellon viisareitten siirtely ei ole sotkenut ajoituksia. Hubi on startattu uudelleen, mutta se ei tunnu auttavan.

Onko muilla ollut tällaista ongelmaa?

Viestejä yhteensä

 • jakeroljakerol Member Viestejä: 30
  ...hmm viestin kirjoittamista seuraavana iltana ajastus toimii oikein.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 599 mod
  Huomiosi perusteella kesäaikaan siirtymisesä voi olla päivän heitto. Tarkistamme asian.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • Anssi KärkiAnssi Kärki Member Viestejä: 11
  Mistä tämä paskatoosa ottaa auringonlaskun kellonajan? Minulla on Teema joka sytyttää ulkovalot. Ulkovalojen ei tarvitse olla päällä auringon laskettua koska silloin on vielä valoa. Valot kuitenkin menevät päälle. Jos laitan +0,5 tai +1.0h auringonlaskun jälkeen syttyväksi, eivät syty ollenkaan.
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 778 ✭✭✭
  editoi lokakuu 2019
  Tuossa infoa, miten tuo sijainti määritellään. Kopsattu palstalta valmistajan edustajalta.
  Nousu- ja laskuajat perustuvat nykyisellään ip-osoitteen perusteella määritettyyn sijaintiin, joka on itsessään jo varsin tarkka. Annamme myöhemmin mahdollisuuden tarkentaa sijainnin käyttöliittymästä hyödyntämällä puhelimen paikannusta.
  Ei varmaan paljon lohduta, mutta itselläni tuo on kyllä kulkenut kokolailla hyvin yhteen virallisen auringonlaskun ajan kanssa.
 • Anssi KärkiAnssi Kärki Member Viestejä: 11
  Oot ihan oikeassa, ettei paljon minun persettä kutita jos jollakin jokin toimii ja itse joudun perkelöimään tämän paskan kanssa. Lisäsin yhden valon tuohon Teemaan ja se alkoi toimimaan. PAITSI!! Nyt tuo lisätty valo toimii miten sattuu. Valo on eteisen kattovalo, joka menee päälle PUNAISENA ulkovalojen ollessa päällä. Sama valo on aiemmin lisätty teemaan AAMU, jossa kaikki sisävalot menevät päälle VALKOISENA. Tänä aamuna eteisen kattovalo oli PUNAINEN. Liekkö tälle olemassa jotain toimivaa vastaavanlaista laitetta jolla säästyisi hermot.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.