Hei vieras, tervetuloa!

Ole hyvä ja kirjaudu sisään! Jos et ole vielä rekisteröitynyt, sekin onnistuu ohessa.

IKEA E14 Trådfri kynttilälamppu/muita?

CuimanCuiman Viestejä: 1Member
Terve,

Olen yrittänyt etsiä edullisia E14-kantaisia ns. kynttilälamppuja (LED, älyllisiä). IKEA:lla on tällä hetkellä yksi E14-kantainen lamppu, mutta sen muoto on pallomainen, joten se ei valaisimiini mahdu. Huomasin englanninkielisiltä IKEA:n sivuilta, että heillä kuitenkin on E14-kantainen kynttilälamppu mallistossaan, vaikkei sitä Suomessa taida saatavilla olla? Laitoin IKEA:lle kyselyä, että josko sellaisen saisi tännekin myyntiin. Hintaa näytti olevan 7£, eli n.8€ ja Saksalaisessa hinnastossa tuo on hinnoiteltu 6,99€.

Onko teillä millaisia E14 kynttilälamppuja Cozifyssä/HUE:ssa?

Oma tarve olisi 16kpl ja Philipsin Huet maksaisi tuplapakkauksessa ostettuina n.500€, joka menee kipukynnyksen yli. Toivottavasti IKEA:lta saisi nopeasti noita edullisempia lamppuja. Ne maksaisi Suomessa ehkä n.150€/16kpl, joka olisi jo huomattavasti inhimillisempi hinta.

Tuotenumero IKEA Trådfri LED E14 kynttilälamppu: 603.652.71

IKEA:n englanninkielinen sivusto:
http://www.ikea.com/gb/en/products/lighting/smart-lighting/trådfri-led-bulb-e14-400-lumen-wireless-dimmable-warm-white-chandelier-opal-white-art-60365271/

Saksalainen hinnasto (sivulla 6 on tuo ko. lamppu):
http://www.ikea.com/ms/de_DE/media/kaufhilfen/beleuchtung/IKEAHomeSmart.pdf

Viestejä yhteensä

  • PudemanPudeman Viestejä: 452Member, Beta-käyttäjä ✭✭✭
    Olen itsekin jahdannut tuota ko mallia. Tuotteella taitaa vain olla toimitusvaikeuksia, eikä mikään takaisinveto. Eilen kun vilkaisin brittien Ikea valikoimaa, oli se kaikista loppu. Syksyllä ehdin lisätä tuotteen ostoslistaan, mutta tuote hävisi sieltä ennen kauppaan pääsyä.

    Pyörähdin tänään (1.3.) Vantaan Ikeassa ja kysyin valaisinosaston myyjältä ko tuotteesta. Naputteli tuotteen koodin aparaattiin ja sanoi, että ensi kuussa pitäisi tulla. Toivottavasti riittää verkkomyyntiinkin.

  • jounimjounim Viestejä: 74Member
    Tuntuu että Ikealla on vähä noiden älylamppujen kanssa ollu toimitusvaikeuksia muutenkin, täys-väri lamput on ollu jo pitempään ei oota.. :(
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.