Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

widgetti

13»

Viestejä yhteensä

 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 611 mod
  seisoppa kirjoitti:

  Mulla on käytössä Telian hybridinetti ja yhteyden käyttöönoton jälkeen on ollut etäohjaus välillä erittäin tahmeaa. En tiedä rasittaako tämä yhteys hubia muutenkin, kun välillä lakkaavat kaikki hue kauko-ohjaimet toimintansa. Appin kautta jos kirkkauksia säätää, niin lamput reagoivat kukin varsin yksilöllisesti. Osa ei himmene ollenkaan, osa himmenee pitkällä viiveellä ja osa himmenee heti. Toistaiseksi toiminta on aina palannut normaaliksi jollain aikavälillä. Valojen virtojen katkaiseminen ja palauttaminen katkaisijasta ei muuta tilannetta mitenkään.

  Itselläni oli Elisan bondaava hybridimodemi puoli vuotta käytössä ja se aiheutti suuria ongelmia websocket yhteydelle, eli cozifyn pilvi ei aina saanut yhteyttä hubiin. Eli jos hybridimodeemi käyttää molempaa yhteyttä yhtäaikaa saattaa näin käydä. Failover moodissa ei tule tuota ongelmaa, eli jos 4G on vain varayhteytenä jos ADSL katkeaa.

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 611 mod
  editoi helmikuu 15
  Tapio_Ke kirjoitti:

  Muokataan heti melkein perään, kun meinasin kysyä millä Android-järjestelmillä widget toimii. Otin vanhan puhelimen, jossa Android 6 ja siinä ilmoitti ”Laitteesi ei ole yhteensopiva tämän version kanssa.” Löysin kuitenkin widgetin lisätiedoista tiedon, että vaatii 7.0 tai uudemman.

  Jep 7.0 vaaditaan koska 6.0:ssa tuo widget tuki on tosi vailinainen ja sitä oli hankala saada toimimaan. Google myös lopettaa tuen Play kaupassa vanhoille Andorid versioille, eli aplikaatiota on hankala julkaista.

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.