Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Kuukausimaksullisen paketin edut (6,99e/kk)

Jussi78Jussi78 Applicant, Member Viestejä: 1
Mitä käytännön etuja tuolla uudella Tapiolapaketilla saadaan vs vanha kuukausimaksuton paketti?
- Livekamera tuki, onko muita hyötyjä mitä kuukausimaksuton paketti ei sisällä?

-Sisältääkö kk-maksutonpaketti myös teknisen tuen ja laitteiston päivitykset jatkossakin?

Viestejä yhteensä

 • AnttiVihavainenAnttiVihavainen Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 100 admin
  Moi!
  LähiTapiolan älykotivakuutuksen laitepaketin hankintahinta on painettu mahdollisimman alas. Laitteena ostetun Cozify Hubin hinta on merkittävästi korkeampi, mutta sisältää ilman kuukausimaksua saman toiminnallisuuden kuin perustason (6,99€/kk) tilaus LähiTapiolalta.
  Ilman kuukausimaksua ostetun paketin asiakkaille tarjoamme toki myös teknisten tuen sekä päivitykset. Ja itse asiassa voit siihen liittää ilman kuukausimaksua yhden kameran ja katsoa sen livestreamia. Videokuvan tallennus turvalliseen pilvipalveluun sekä kuvien lähettäminen sähköpostilla edellyttää premium kamerapalvelua.
  Antti / Cozify
 • JamoJamo Member Viestejä: 1
  Moi,
  kannattaa mainita, että tuo LähiTapiolan kuukausimaksun kautta hankittu hubi ei ole sitten enää ilmaiskäytettävissä etänä kun päättää lopettaa LähiTapiola-paketin kuukausimaksun. Olisi kiva jos tästä olisi jokin reitti takaisin ilmaiskäyttöön ilman uuden AIDON Cozify-hubin ostoa... Kuukausimaksu ei siis ole osamaksu, vaan loputon palvelumaksu, että etäkäyttöominaisuudet toimivat.
 • AMRAMR Member Viestejä: 57
  Jonkinlainen Hubin lunastusoptio olisi myös "kiva", jos nimittäin sattuu päättämään asiakassuhteen Lähitapiolan kanssa.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 649 mod
  editoi heinäkuu 2020
  Noita hubeja ei voi "lunastaa", joten ainoa tapa päästä eroon kuukausimaksusta on olla ilman etäkäyttöä ja viestejä, jolloin kuukausimaksuakaan ei tarvitse maksaa. Tai ostamalla uusi kuukausimaksuton hubi. Voi olla että tulevaisuudessa kaikki uudet myytävät hubit tulevat sisältämään kuukausimaksun, mutta jo ostettuja kuukausimaksuttomia hubien laskutusperiaatetta ei muuteta.

  t. Samppa \ Cozify

  EDIT: Kannattaa huomioida, että tarjoamamme palvelu ei meillekään ole ilmaista. Tuki, päivitykset, etätoiminnot, viestit, hälytykset kaikki ovat kustannuseriä Cozifylle. Kuukausiveloituksettoman, erittäin edullisen IoT-laitteen ostajan kannattaa aina myös miettiä, mistä yritys itse asiassa rahansa tekee. Koko ala ja myös luonto kärsii siitä, että markkinoille pusketaan "halpaa kilkettä", joiden elinkaari on todellisuudessa lyhyt, tuki olematonta, tietoturvasta ei ole pidetty huolta ja yksityisyyden suojan piiriin kuuluvan datan käyttö on arveluttavaa. Kuukausiveloituksellinen tuote on yksi ratkaisu kustannusrakenteen haasteisiin, takaamaan kestävä ja vastuullinen palvelu yllämainituilla osa-alueilla. Mikäli haluaa Cozifyn kuukausiveloituksettomasta hubista kuitenkin nauttia, se on vielä tänä päivänä mahdollista ostamalla peruspaketin esim Cozifyn verkkokaupasta tai Verkkokauppa.comista.

  Kimmo/Cozify
  Post edited by kruotois on
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.