Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Onnistuuko teeman sammutus ajastetusti

joukotahjoukotah Member Viestejä: 4
Moi
Olisko kenelläkään ideaa että miten saisi konfattua teeman jonka voisi kytkeä päälle ohjelmasta/kaukosäätimestä ja se sammuttaisi itsensä ajastetusti.
Tätä ominaisuutta tarvitsisin releiden/pistorasioiden ohjaukseen , jotka pitäisi saada sammutettua kaukosäätimellä ja jotka sitten menisivät automaattisesti päälle halutun ajan (esim 1h) kuluttua.
Releen/pistorasian saa kyllä kytkettyä kaukosäätimestä ja sammumaan automaattisesti halutun ajan kuluttua, mutta pitäisi saada toimimaan toisinpäin.

T:Jouko

Viestejä yhteensä

 • tarhyttitarhytti Member Viestejä: 28
  Tällaista toimintoa on kyselty jo tovi. Tuossa viimeisin keskustelu: http://forum.cozify.fi/discussion/comment/2658
 • joukotahjoukotah Member Viestejä: 4
  Moi
  Toihan ei tuohon suuntaan ( päälle ja automaattisesti pois ) ole mikään ongelma, mutta ongelma tuleekin kun pitäisi ohjata relettä niin päin että kaukosäätimestä pois päältä ja sitten automattisesti (ajastetusti) takaisin päälle.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 639 mod
  Kaukosäätimessähän on erilliset napit päälle ja pois (ON/OFF), jolla laitteen tai teeman saa päältä pois. Ja teeman tai laitteen ajastus laittaa sen takaisin päälle.

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.