Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Tekstiviestinlähetys

MuflexMuflex Member Viestejä: 3
Olen laittanut asetuksiin puhelinnumeroni asianmukaisesti, mutta missään kohtaa sääntöjä en saa vaihtoehtoa että sääntö lähettäisi tekstiviestin. Sähköpostia se kyllä tarjoaa vaihtoehdoksi, mutta huomattavasti mukavempaa olisi saada palohälytyksestä tai vesivuodosta tekstiviesti kuin sähköpostiviesti. Missä kohtaa homma klikkaa?

Viestejä yhteensä

 • IlkkaIlkka Member Viestejä: 77 ✭✭
  Katsoppa ketju "Liiketunnistin ja SMS" alempana. Sain apua samaan ongelmaan.. ;-)

 • MuflexMuflex Member Viestejä: 3
  Hauskinta tässä on, että mulla se ei tarjoa missään säännössä "lähetä viesti" ehdotusta. Eikös kuitenkin kaikissa Cozify- paketeissa pitäisi olla tuo tekstiviestilähetys- ominaisuus?
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Itselläni ei ole järjestelmään liitettyjä palo- tai vesivuotohälyttimiä, niin en pääse katsomaan tuota sääntöä noiden laitteiden osalta. Tuntuu oudolta, mikäli kyseistä tekstaritoimintoa ei olisi lisätty kaikkien laitteiden osalle.
 • MuflexMuflex Member Viestejä: 3
  Ongelma ratkesi tuen avulla. Jostain syystä kun etsi uusia laitteita niin se ei tarjonnut puhelinta laitelistaan. Tuki lisäsi sen uudestaan ja sitä kautta sain puhelimen asennettua systeemiin ja tämän jälkeen tekstariosio toimii normaalisti.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.