Herätystoiminto?

villehautamakivillehautamaki Viestejä: 14Member, Beta-käyttäjä
Aloin tuossa miettimään, että onko softassa tällä hetkellä herätystoimintoa vai pitääkö tämä hoitaa ajastamalla joku teema käsin? Tuossa teidän Youtubessa olevassa demovideossa on välilehdet Scenes ja Devices. Voisiko yksi välilehti olla tuon jälkeen vielä Alarms tai Timers?

Mielestäni olisi kätevää, että näkisin suoraan nuo herätykset yhdestä paikasta ja ne saisi sieltä vaikka boksin ruksaamalla aktivoitua! Sieltä sitten voisi käyttää valmiita Scenejä ja niitä ajatella.

Viestejä yhteensä

 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Viestejä: 204Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä mod
  Moi,
  Kiitos Ville kommentista. Herätys tapahtuu tosiaan luomalla mieleisesi "Aamu"-teema, jonka voit ajastaa. Herätyksen muokata näin mieleiseksesi ja valita esim siihen sopivan sarastusvalon ja mielimusiikkisi.

  Helposti käyttöönotettavat esiasetetut teemat/säännöt ovat suunnitelmissa. Timers & Alarms-näkymä on hyvä vinkki - pistetään mietintään!
 • 808808 Viestejä: 22Member, Beta-käyttäjä
  Miten olis sellainen muokattava näkymä. Johon Voisi valita lämpötiloja, teemojen ohjauspainikkeita, sääntöjä ja näkyis haluttuja hälytyksiä... tästä näkymästä pääsi kätevästi myös muokkaamaan näitä hälytyksiä/asioita/sääntöjä.

  Esimerkiksi meillä on autonlämmityksen ajan(töihin lähdetään vaihtelevasti eikä tietyn rytmin mukaan) tuunaus työlästä. Dashboard toisi tuohon ehkä helpotusta ja toisi paremman kokonaiskuvan missä mennään.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.