Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Cozify - Lämpötilagraaffit

jounimjounim Member Viestejä: 131
Olen uusi Cosifyä harkitseva käyttäjä, miten onko Cosifyn kautte mahdollista tallentaa lämpötiladataa jotenkin, olen käyttänyt TellStickNetin kanssa RemoteStick appia puhelimessa, joka on auttavasti kerännyt dataa lämpötilasensoreista.

Viestejä yhteensä

 • Pasi StåhlPasi Ståhl Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 48
  Cozifyyn on lupailtu mahdollisuutta tallentaa lämpötilat Thingspeak-palveluun. Jotku hätäsimmät niitä jo tallentaa sinne omilla virityksillään.
 • jounimjounim Member Viestejä: 131
  Tuohan olis mielenkiintoista, onko mitään tarkempaa infoa tästä Cosifyn puolelta? Tai jotka ovat tämän toteuttaneet niin uskon että tieto Thingspeakiin on viety muualta kun Cosifystä...
 • Pasi StåhlPasi Ståhl Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 48
  Tässä: http://forum.cozify.fi/discussion/428/python-cozify-eli-epavirallinen-api-toteutus keskustelussa Samppa lupailee sääntöä, jolla datan voisi lähettää Thingspeak palveluun.
  Minulla on kameravalvonnan takia yksi tietokone 24/7 päällä. Tähän koneeseen olen tehnyt Python ohjelman, joka lukee Cozifystä lämpötilat (ja kosteudet) ja lähettää ne Thingspeakiin.
 • jannylundjannylund Member Viestejä: 13
  Would be nice if we could also get an integration to node-red. :smile:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.