Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Koti-tila päälle wlanin kautta.

Antti KauppiAntti Kauppi Member Viestejä: 9
Moikka

Mitenkä te olette toteuttaneet tuon koti-tilan muutoksen? Itselläni on tällä hetkellä, kun puhelin saapuu kodin wlan verkkoon, koti-tila menee päälle. Tämä tuntuu vain olevan hieman liian hidas tapa. Cozify tajuaa vasta 2-3min jälkeen että puhelin on kotona. Puhelin kyllä tarttuu wlan verkkoon heti ulko-ovella. Mutta silti aina kun oven aukaisee/liiketunnistin huomaa liikettä, puhelin rupeaa ilmoittamaan asiasta, koska poissa tila on vielä päällä.

Samoiten suunnitteilla on etuovelle kamera, joka liiketunnistimisesta rupeaa kuvaamaan. En kuitenkaan haluaisi että kamera kuvaa kun kotiväkeä on tulossa kotiin.

Ehdoituksia?

Viestejä yhteensä

  • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 816 admin
    editoi heinäkuu 2017
    Itsellä Verisuren pistorasia sytyttää/sammuttaa pientä yövaloa pahvilaatikossa. Laatikossa hämäräkytkin, joka valon mukaan vaihtaa poissa/kotona tilan päälle.
    Ulkokamera kuvaa poissa teeman aikana lähestyvän liikkeen, liiketunnistin käynnistää kuvauksen. Perheen lähestymiset eivät ole olleet ongelma kuvauksille, näkeepähän että homma toimii. Kuvaustahan ei tehdä, mikäli kotona teema on päällä.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.