Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Kahden liiketunnistimen triggeröinti

klampiklampi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 166 ✭✭
Kun asensin eteiseen kaksi liiketunnistinta, törmäsin seuraavanlaiseen toimintaan.

Tilassa on liiketunnistimet A ja B, jotka on liitetty samaan sääntöön sytyttämään samat valot. Tarkoitus on, että lähestyipä eteistä ulko-ovesta tai toisesta suunnasta portaista, eteisen valot syttyvät ja toisaalta pysyvät päällä, jos tilassa oleskellaan. Sytytys kyllä toimii, samoin sammutus, jos tilasta poistuu. Valot kuitenkin sammuvat toisinaan, vaikka tilassa oleilisi.

Cozifyn logiikka vaikuttaa toimivan niin, että liiketunnistin A:n liipaistua valot päälle, timer alkaa juosta ja vain liiketunnistin A voi resetoida timerin. Jos A:n sytytettyä valot liike siirtyy tapahtumaan B:n alueella, valot sammuvat esim. 5 minuutin kohdalla ja B sytyttää ne sen jälkeen uudelleen.

Pystyykö Cozifyn väki vahvistamaan, että logiikka toimii noin? Entä olisiko tuolle tehtävissä viilausta jossain käänteessä? Ongelma ei ole pahimmasta päästä, mutta jonkin verran häiritsevää, kun valot sammuu yllättäen ja täytyy huitoa, että ne saa uudelleen äkkiä päälle.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.