Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Sahkomittarin optinen lukeminen

ArtanicusArtanicus Member Viestejä: 24
Eli onkos joku jo onnistunut kehittelemaan systeemin sahkomittarin pulssien lukemiseen? En omissa etsinnoissa loytanyt yhtaan 433Mhz energiamittaria. Jotenkin olen siina ennakkoluulossa etta sahkoyhtioiden itsensa puskemat laitteet eivat helposti integroidu. Onko joku jo ratkaissut?

Viestejä yhteensä

 • tarhyttitarhytti Member Viestejä: 28
  Tuommoinen laite löytyy johdosta mittaavana: http://www.clasohlson.com/fi/Langaton-sähkönkulutusmittari-Efergy-e2/36-4500 Itselläni ei vain ole hajuakaan, pääseekö tuohon anturin ja näytön väliseen kommunikaatioon kiinni.
 • ArtanicusArtanicus Member Viestejä: 24
  Selkeästi oikeaan suuntaan vaikka arvostelut tuon lyttäävät aika rajusti. Harmi ettei lue pulsseja vaan tommonen johtoviritys.
 • tarhyttitarhytti Member Viestejä: 28
  vilkkuledistä mittaamalla päästään koko mittapisteen kulutukseen kiinni, kun nuilla vaihejohtoihin kiinnitetyillä päästään kurkkimaan kunkin vaiheen kulutusta. Tosin siitä ole mitään hyötyä ellei tiedä mitkä laitteet ovat kytketty mihinkin vaiheeseen :(
 • ArtanicusArtanicus Member Viestejä: 24
  Pistin postia Efergylle ja kertoivat että Elite IR malli lukee ledistä. Eivät ottaneet kantaa kuinka helppo on lukea dataa kolmannen osapuolen laitteella mutta osui silmään githubista Sundin yksi projekti joka väitti purkavansa dataa ja sisälsi datakuvauksen. Tuossa voisi siis olla tärppi Cozifylle tehdä virallinen tuki!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.