Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Mitä laitteita ja asioita Cozifyn palvelulla ohjataan?

cozifycozify Administrator Viestejä: 99 admin
Cozifyltä on kysytty, mitä laitteita ja minkälaisia asioita Cozifyn palvelulla ohjataan ja miten? Useampikin kysyjä on pohtinut kauko-ohjattavia pistorasioita, mutta onko muuta?

Viestejä yhteensä

 • cozifycozify Administrator Viestejä: 99 admin
  Tuotteen ytimenä on keskusyksikkö (hub), joka seuraa ja ohjaa kodin laitteita langattomasti. Palvelua käytetään kännykällä tai tabletilla. Olemme aloittaneet valaistuksesta ja sen automatisoinnista. Laitenäkökulmasta tämä tarkoittaa langattomia liike- tai läsnäolotunnistimia, lamppuja, epäsuoria valaisimia ja ledinauhoja.

  Pistorasioiden kauko-ohjaus on monikäyttöinen tapa lisätä kodin laitteita automaation piiriin ja niitä tuetaan varmasti. Esimerkki voisi olla vaikkapa perinteinen kahvinkeitin, joka kytketään ajastimella päälle tai pois päältä. Periaatteessa voimme lisätä tuen mille tahansa laitteelle. Näitä voivat olla esimerkiksi kaiuttimet, seurantakamerat, ovianturit, sähkölukot, palovaroittimet, talotekniikka kuten ilmastointi ja lämmitys jne.
 • villehautamakivillehautamaki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 14
  Tämä vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Ledejä olen suunnitellut omaan asuntoon ja en tiedä, pitäisikö odottaa näitä teidän tuotteitanne. Lähinnä kysymys on siitä, että maltanko odottaa... :smiley: Onko mitään alustavaa aikaa vielä tiedossa milloin näitä alkaisi saamaan?
 • cozifycozify Administrator Viestejä: 99 admin
  Sanoisin tietenkin, että kannattaa odottaa vielä hetki :smile:

  Ledinauhoja emme tule sisällyttämään aloituspakettiin, mutta tuemme Philips Hue -yhteensopivia ledinauhoja, joita myydään esimerkiksi Applen storen kautta (Philips Friends of Hue LightStrips). Uusia tuotteita lisäämme tuen piiriin tulevaisuudessa.

  Käynnistämme vielä yhden pilotin ennen tuotteen varsinaista julkaisua. Pilotti alkaa tammi-helmikuun vaihteessa. Oletko käynyt tekemässä ennakkovarauksen meidän nettisivujen kautta? Valitsemme pilottiin osallistujat ennakkovaraajien joukosta. Varsinainen tuote tulee markkinoille maaliskuun loppupuolella.

  - Tony / Cozify
 • villehautamakivillehautamaki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 14
  Enpä ole. Pitää käydä tekemässä!
 • villehautamakivillehautamaki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 14
  Onko tälle tukea/tulossa tukea: http://www.clasohlson.com/fi/Sääasema-Netatmo-älypuhelimeen/36-5561

  Tuostahan saisi vaikka mitä virityksiä aikaan.. Tai en siis ole ihan perillä miten tuo teidän softa toimii, mutta siellä lienee jotain ehtojuttuja? Lämpötilalla/hiilidioksiidin määrällä saisi ohjattua alkuun vaikka Belkinin pistorasiaa. Myöhemmin ilmastointi ja lämmitys.
 • cozifycozify Administrator Viestejä: 99 admin
  Moi Ville,

  Ei ole vielä tuettujen laitteiden listalla, mutta on toki mielenkiintoinen tuote. En tällä hetkellä uskalla luvata tuleeko tuettujen laitteiden listalle ja jos tulee, niin milloin.

  Ohjaus toimii korkealla tasolla juuri kuten kuvasit. Laite/sensori/tms havaitsee jotain, jonka pohjalta toista laitetta ohjataan saadun tiedon perusteella.

  Esimerkiksi, sisälämpötila nousee + hiilidioksiidin määrä kasvaa -> nosta ilmastoinnin tasoa ja laske huonelämpötilaa.

  Julkaisemme tarkempia tietoja palvelustamme aivan lähiviikkojen aikana. Tarkemmin tuetuista laitteista silloin.

  Yst. Terv.

  - Tony / Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.